Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında oynanan ve 6-0 Trabzonspor üstünlüğü ile sona eren Kasımpaşa mücadelesinden sonra değerlendirmelerde bulunan Fanatik yazarı Olcay Çakır, skoru; Trabzonspor'un hücum hattı ve Kasımpaşa'nın savunma tandemine bağladı.
 

Olcay Çakır, yazısında; "Biri kupa diğeri de lig maçı olmak üzere iki resmi maçını da kazanmış oldu Hüseyin Çimşir. Moral motivasyon için güzel başlangıçlar çok önemlidir. Denizli kupa ilk maçında seyircisi önünde sabırlı, kontrollü olduğunu; problemi çözerken pozisyon vermemeyi de çok önemsediğini düşündüğüm bir Trabzonspor izletmişti teknik adam. Dün akşam da Kasımpaşa önünde gole kadar üretkenliği düşük gibi gözüken bir Trabzonspor vardı sahada.
 

Mükemmel bir skor ve müthiş bir ikinci yarı başlangıcı yapan Trabzonspor'un gol yemeden, atmaya ya da golü bulana kadar doğru oyunu bulmak için kontrollü oyundan dış etkenlere kulak tıkayıp taviz vermeden devam etmesi gerekiyor.
 

Trabzonspor hücum hattı Süper Lig'in standartlarının üstünde. Ancak Kasımpaşa defans hattının bu skorda belirleyici olduğunu da not etmek gerekir." ifadelerini kullandı.