
Olcay Çakır; "Mikel'i 90'dan sonra oyuna sokabilecek..."
Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında oynanacak olan Trabzonspor-Başakşehir mücadelesi öncesinde değerlendirmelerde bulunan futbol yorumcusu Olcay Çakır, Bordo-Mavili ekibin ilk 11'inde radikal bir değişiklik beklemediğini söyledi.
Olcay Çakır; "Trabzonspor'un hücum hattı Abdülkadir Ömür'ün de gelmesiyle zenginleşti. Abdülkadir'in gelişi birçok şeyi değiştirdi. Dünya yıldızı Obi Mikel'i 90'dan sonra oyuna sokabilecek kadar önemli oyunculara sahipsiniz.
Malatyaspor maçındaki 11 üzerinde nasıl bir değişiklik olur ona odaklanmak lazım. Çimşir'in kazanan kadroyu çok bozacağını düşünmüyorum. Sanıyorum ki Obi Mikel'i sahada izleyebiliriz. Hüseyin Hoca'nın elinde ciddi alternatifler var. İlk 11'de radikal bir değişiklik beklemiyorum." dedi.
