Cumhuriyet Halk Partisi Of İlçe Başkanlığını ziyaret ederek CHP Parti Meclis Üyesi İlhan Cihaner ve Of İlçe Başkanı Fahri Kaptanoğlu ile görüşen Trabzon 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. Sibel Suiçmez, beraberinde Millet İttifakından Gelecek Partisi İl Başkanı Hasan Kamil Velioğlu olduğu halde CHP Of İlçe Başkanlığında partililerle bir araya gelerek iddialı mesajlar verdi.

743e1491-61c3-466a-9a8c-9dd0afd74ecf

SEVGİ, KONVOYLARI YENECEK

CHP Trabzon 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. Sibel Suiçmez Of ziyaretinde tüm Millet İttifakı mensuplarına teşekkür ederken “İttifak yürüyüşünde Türkiye’nin en iyisi Trabzon” dedi. Of İlçe Başkanlığını ziyaretinde konuşan Suiçmez, “Millet İttifakına büyük teveccüh var. Biz de bu dip dalgasının farkındayız, birlikte yollardayız. Belki bizim konvoyumuz yok. Belki bizim peşimizde halk ile aramıza giren onlarca korumamız yok ama peşimizde gerçekten özgürlük, hak, adalet isteyen yüzlerce, binlerce vatandaş var. Gerçekten de bu güç bizde var” dedi.

4f23f525-8732-40e4-b529-78875b0779f6

ESKİSİNDEN GÜÇLÜ OLACAĞIZ

“Millet İttifakı olarak çok büyük dayanışma içindeyiz” ifadesini kullanan Suiçmez, “Bizi hedefe kilitleyen birbirimizle çalışma azmimizi tetikleyen tek şey; bu ülkeyi cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi denilen, hiçbir ülkede olmayan, anayasal düzleme baktığımızda hiçbir kitapta olmayan bu sistemden ülkeyi kurtarma inancıdır. Tek adam rejiminden bu ülkeyi demokratik olarak çekip almak, çivileri sökülmüş olan devletin tüm kuruluşlarını eski hale getirmek, hatta eskisinden daha güçlü hale getirmek için yollardayız” diye konuştu.

bad2ff45-6ff7-4f5f-b0a6-c3b5ab9ad3b6

İSTİSMARDAN KURTARACAĞIZ

Türkiye’de yaşamaktan onur duyan çocuklara ülkeyi öz değerleriyle teslim etmek için sahada olduklarını belirten Suiçmez “Amacımız çalmak değil, yakınlarımızı kayırmak değil, cebimize para indirmek değil, ihale kovalamak değil, başka yerlerden vatandaşımız akşam yatağına aç girerken yakınlarımızı farklı farklı yerlerden 8-10 makama birden yerleştirmek değil! Bizim hedefimiz adil düzen oluşturup herkesin insanca yaşayabileceği bir gelirinin olmasını sağlamak. Kadınlarımızın eşit olarak toplumun her yerinde yer alabileceği bir düzen kurmak. Çocuklarımızı istismar edilmeden korumak” dedi.

c9b3b5c3-98a0-4eae-8eb4-e7c5b76b861f

YSK HAKKIMIZI YİYEMEYECEK

Suiçmez, “Ülkenin geldiği durum ortada. Artık bu ülkenin vatandaşı nefes alamıyor. Liyakatsiz bir düzen içerisinde çok büyük fedakarlıkla okula yolladığı evlatlarını işe sokamıyor. Özgürce düşünemiyor. Bırakın yazıp çizmeyi, düşünmekten korkak hale geldik. Bu kirli düzeni biz ortadan kaldıracağız. Bunu başkası yapmayacak. Bunu gönül gönüle vermiş, aynı hedefe kilitlenmiş bizler yapacağız. Bunu da çok çalışarak yapacağız. Uyumadan yemeden içmeden çalışarak yapacağız ve eminim 15 Mayıs’ta kazanacağız. Biz 14 Mayıs gecesi sabaha kadar yine çalışacağız. Yok öyle yağma!.. Çalışarak elde ettiğimiz başarıları harflerin değiştirilmesi suretiyle birilerine yedirmeyeceğiz. Oylarımızı adı yüksek kalan YSK’ya da yedirmeyeceğiz” vurgusunu yaptı.

111-282

MÜTTEFİKLERE ÖZEL TEŞEKKÜR

15 Mayıs’ta Türkiye’nin hep birlikte bayram yapacağını söyleyen Suiçmez, “Kutlamayı yine Millet İttifakımızın tüm birleşenleri ile yapacağız. Bu ittifak çok büyük fedakarlıklarla oluştu. Türkiye’nin her bölgesinde seçim çalışması yapan arkadaşlarımızın söylediklerine göre Trabzon’da birlik beraberlik içerisinde Millet İttifakının birlikte çalıştığı bir başka yer de yok. Bize bu saygı ve sevgi ortamını hazırlayan tüm il başkanlarımıza, ilçe başkanlarımıza da ayrı ayrı çok çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız” diye konuştu.

Daha sonra ilçe çevresinde esnaf ziyaretleri yapan Suiçmez, Millet İttifakı temsilcilerine gösterilen ilgi alaka karşısında beraberindekilerle birlikte Of ziyaretinden son derece memnun ayrıldı.