61TRABZONHABER -

“Obi Mikel’i izleme komitesi rapor etmedi”

Trabzonspor yönetiminin transfer ettiği Obi Mikel transferinde can sıkan iddialar ortaya atıldı. Trabzonspor yönetiminde isminin açıklanmasını şimdilik istemeyen bir yönetici, 61Trabzonhaber.com  spor servisine yaptığı bilgilendirmede, Obi Mikel’in İzleme Komitesi raporu ile alınmadığını ifade etti. Halen aktif yönetim kurulu üyesi kişinin ifadesine göre, Trabzonspor Transfer İzleme Komitesi, Obi Mikel’i  ve bu alanda daha bir çok oyuncuyu canlı gözle maçlarına giderek takip etti. Transfer İzleme Komitesi’nin yönetime en son verdiği raporda, üç ön libero ardı ardına sıralandı. Fakat izlenmiş olmasına rağmen, Obi Mikel İzleme Komitesi’nin raporuna giremedi.

“Aynı mevki için başka üç isim rapor edilmişti”

Çok güvenilir bir isim olan yöneticinin ifadesine göre Obi Mikel transferi, tamamen iki üç yöneticinin isteği doğrultusunda ve İzleme Komitesi’nin onayı olmadan yapılan bir transfer. Yönetime verilen aynı mevki oyuncu tercihlerinde 1.Adam Nagy 2.Remi Walter ve üçüncü başka bir ismin rapor edildiği ve Mikel’in bu raporlarda yer almadığı öğrenildi.

“İzleme Komitesi’ne talimat verdiler”

“borç yapılandırıldı! Gevşeklik başladı”

Aynı yönetici, Trabzonspor yönetiminin, transfer izleme komitesine “Aldığımız oyuncularla ilgili sizlere bir şeyler sorulduğunda oyuncuları sahiplenin”  şeklinde talimat verdiğini de ileri sürdü. Yöneticiye  göre transferlerde  üç yöneticinin başlarına buyruk hareket ettiği ve izleme komitesinin ana transferlerde dahli olmadığını ifade ederek; “Geçen sezon imkanlar kısıtlı olunca, İzleme Komitesine sarılan arkadaşlarımız, borçlar yapılandırıldığı için şimdi başlarına buyruk hareket ediyor” iddiasında bulundu.