Sosyal medya Nwakaeme’nin muazzam golünü konuşuyor.

Geçtiğimiz sezon şampiyonluğa ulaşan Trabzonspor'da elde edilen büyük zaferde başrol oynayan Anthony Nwakaeme, bordo - mavili ekiple sona eren sözleşmesini yenilememişti. Yıldız isim Suudi Arabistan Ligi takımlarından Al Fayha'ya imza atmıştı. Burada 8. maçına çıkan Nijeryalı futbolcu, gösterdiği performansla herkesi büyülüyor. 33 yaşındaki futbolcu, Al Fayha'nın Al Ta'ee ile oynadığı maçta attığı golle sosyal medyaya damgasını vurdu.

Suudi Arabistan Ligi'nin 10. haftasında Al Fayha ile Al Ta'ee karşı karşıya geldi. Al Majma'ah Sports City Stadyumu'nda oynanan maçın ilk yarısı, Al Fayha'nın 2-1'lik üstünlüğüyle sonuçlandı. Ev sahibi ekibin gollerini 3. dakikada Paulinho ve 21. dakikada Anthony Nwakaeme kaydetti. Nwakaeme'nin attığı gol, sosyal medyanın gündemine oturdu.

MÜKEMMEL BİR GOL ATTI

Savunma arkasına atılan pasa iyi hareketlenen Anthony Nwakaeme, karşısına aldığı rakibini şık bir çalımla ekarte etti ve önünü boşalttı. Topu sağına çeken 33 yaşındaki futbolcu, yaptığı vuruşla kalecinin meşin yuvarlağı kalecinin sağından ağlarla buluşturdu.

SOSYAL MEDYAYA DAMGA VURDU

Yıldız ismin attığı bu gol; Suudi Arabistan'da güne damgasını vururken, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasındaki yerini aldı.