Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bir süredir kontrat sorunu yaşadıkları Nwakaeme'ye dair konuştu. Başkan Ağaoğlu, Nijeryalı oyuncunun son durumuna dair bilgi verdi. 

Skorer'e açıklamalarda bulunan Ağaoğlu; "Kendisine bu yapıdaki en yüksek maaşı verdik. Bizim için yapılabilecek en yüksek teklif. Kendisinden cevap bekliyoruz. Bir futbol takımı, birkaç oyuncu üzerinden... Trabzonspor'un elde ettiği başarıda bütün bir camianın emeği, payı var. Kulübün bir sportif ve mali disiplini vardır." dedi.

Ağaoğlu, Nwakaeme

Ağaoğlu'nun ifadeleri şu şekilde:

"Nwakaeme ile alakalı olarak, söylediğim gibi. Daha yeni ifade ettim, kendisine bu yapıdaki en yüksek maaşı verdik. Bizim için yapılabilecek en yüksek teklif. Kendisinden cevap bekliyoruz. Bir futbol takımı, birkaç oyuncu üzerinden... Trabzonspor'un elde ettiği başarıda bütün bir camianın emeği, payı var. Kulübün bir sportif ve mali disiplini vardır. Bunları sağlayamadığınız zaman, farklı uygulamalara girdiğiniz zaman bütün birlikteliği bozma noktasına gelirsiniz. Kulübe verebileceğiniz en büyük zararı verirsiniz. Hiçbir oyuncuyu diğerinden ayırmıyoruz."