Anthony Nwakaeme Trabzonspor'dan ayrılıp Suudi Arabistan'ın yolunu tutmuştu. Adı Beşiktaş ile anılan deneyimli yıldızın ligi Dünya Kupası arsına girdi. Anthony Nwakaeme'nin sahaya dönüş tarihi ve transfer teklifine verdiği cevap belli oldu.

Geçtiğimiz sezonki Trabzonspor şampiyonluğunun mimarlarından olan Anthony Nwakaeme, yeni sözleşme için bordo-mavililerden yüksek bir yıllık ücret talep edince takımı ile yolları ayrılmıştı.

Yaz transfer döneminin son günlerinde Suudi Arabistan temsilcisi Al-Fayha'ya imza atan 33 yaşındaki futbolcu ile Beşiktaş'ın ilk temasa geçeceği öne sürülmüştü. Nwakaeme'nin Arabistan'da memnun olduğu ve Türkiye'den gelen herhangi bir teklifi kabul etmeyip takımda kalacağı ifade edildi.

Suudi Arabistan Pro Lig'in ilk 2 maçında forma giymeyen ve 3. maçında da sadece 18 dakika sahada kalan Nijeryalı deneyimli futbolcu, daha sonra çıktığı 3 maçta 3 gol atarak formu yakalamayı başardı.

Dünya Kupası arasına giren Suudi Arabistan ilginde 7 maça çıkan Anthony Nwakaeme 3 gollük bir skor katkısı yaparken 467 dakika da sahada kaldı.

Anthony Nwakaeme, Dünya Kupası arasına giren Suudi Arabistan Ligi'nde bir sonraki maçına 15 Aralık günü Khaleej karşısında çıkacak.