1. HABERLER

2. SPOR

3. Nihat Özdemir'den çarpıcı açıklamalar!
Nihat Özdemir'den çarpıcı açıklamalar!

TFF Başkan Vekili Nihat Özdemir, TFF başkan adaylığını açıkladığı toplantıda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

A+A-

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkan Adayı ve Başkanlık vekili Nihat Özdemir çarpıcı açıklamalarda bulundu.

VAR kayıtlarının paylaşılıp paylaşılmayacağına hakkında konuşmasına başlayan Özdemir, "VAR kayıtlarını kamuoyu ile paylaşmayı düşünmüyoruz” ifadelerini kullandı.

Federasyon yönetiminde bulunan isimlerin kulüplerle ilişkileri konusu hakkında görüşlerini belirten Özdemir, “Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki yeni yönetime seçilecek arkadaşlarımız kulüp ceketlerini dışarıya asarak o yönetime girecekler. Ben ve arkadaşlarım bu konuda kararlıyız” açıklamasını yaptı.

Özdemir, MHK kararları ve hakemler hakkındaki soruya, “MHK’da başkan ve yönetim kurulu üyeleri, disiplin ve tahkim kurulunda çalışan arkadaşlarımızın mesleki yeterlilik açısından hiçbir şüphemiz yok. Bizi en çok mutlu eden noktalar budur." dedi.

Özdemir, A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş hakkındaki konuşmasında “Şenol Güneş’in göreve getirilmesinde ben yönetim kurulu üyesiydim. Benim de imzam var. Şenol Hoca’yı bizim Türk futbol takımının başına gelmesinde canı gönülden destekliyorum" ifadelerine yer verdi.

Yabancı kuralıyla alakalı fikirleri sorulan Nihat Özdemir, "Önümüzdeki sezon son sezondaki yabancı sayılarıyla devam edecektir. Alınacak her karar ondan sonraki sezonlar için geçerli olmakta” dedi.

Başkan Vekili Özdemir bu sezon için ise; "Çok keyifli ve normal bir sezon geçirdik" ifadelerini kullandı.