61trabzonhaber/spor

Futbol yorumcusu Nihat Kahveci Trabzonspor'un çok çok iyi ve geniş bir kadrosu olduğunu belirtti. Kahveci, buna karşın Macar takımı Ferencvaros karşılaşmasında alınan mağlubiyetle ilgili olarak da "Şahsen ben rakip on kişi kalmasına rağmen yenilen golleri kabullenemiyorum. Trabzonspor gibi kaliteli bir kadroya sahip takım bu golleri, üstelik on kişilik bir rakipten yememeliydi. Açıkçası ben, en kötü beraberlik olur diye düşünmüştüm" dedi. 

Abdullah Avcı'yı yakinen çok iyi tanıdığını ifade eden Kahveci, "Abdullah hocam göreve geldiğinde kolay gol yemeyen bir anlayış üretti. Bu anlayış neticesinde de şampiyonluk geldi. Fakat bugün Trabzon çok basit goller yiyor. Bu beklediğim bir görüntü değil. Soğukkanlı oyun tarzı olmalı ama bazen dikine ve agresif bir oyun anlayışı da olmalı. Her maç, oyunun her bölümünde sabırlı futbol olmaz" dedi.

Trabzonspor'un zamana ihtiyacı olduğunu ifade eden Kahveci, “Çok kaliteli bir oyuncu gurubu var. Zamana ihtiyaç var. Daha iyi olacağını bekliyorum. Şu an en büyük artı, Maxi Gomez ve Umut Bozok ikilisi. İyi işler yapacaklarını gösterdiler" diye konuştu.