Trabzonspor’un 2-2 berabere bitirdiği Konyaspor maçı sonrası futbol yorumcusu Nihat Kahveci, Trabzonspor’u eleştirdi.

İşte Kahveci’nin yorumları:

"SEYİRCİ EKSİKLİĞİ VAR"

Ligimizde lider Fenerbahçe ve bu takımın yenildiği tek ekip Konyaspor. Bu takımla içerde oynuyorsun. Haftalardır bir seyirci eksikliği var. 25-30. dakika 2-0 öndesin. Sonra bir şekilde maçı 2-2'ye getiriyorsun.

"KONYA TAŞ GİBİ TAKIM"

Hangi takım taraftarı olursa olsun sahanın içindeki oyuncuya teknik heyete sinirlenir. Bu arada Konyaspor da böyle bir takım. Taş gibi takım. İki kere mağlup olmuş bu takım.

"KOŞMAZSAN KAZANAMAZSIN"

Bu takıma karşı mücadele edip koşmazsan. 2-0'dan sonra 3'ü aramazsan maçın sonucu da bu olur. İlhan Hocanın takımı kolay kolay rakiplerine yenilmeyen ve gol yemeyen bir takım görüntüsünde. Fenerbahçe'yi de yendi. Ligimizin lideri.

"CİDDİ BİR PUAN FARKI VAR"

Fenerbahçe Sivas'ı yendiği zaman puanını 29'a çıkaracak. Beşiktaş ve Trabzonspor'a 7 puan fark atma ihtimali var bu şampiyonluk yarışında ciddi bir sayı.

"BEN BUNU BEKLEMEZDİM"

Ben Trabzonspor'dan 2-0'dan 2-2'yi beklemezdim. İçerde oynuyorsun, son şampiyonsun. Öyle bir teknik direktörü var ki maçın son anına kadar oyunun içinde olan teknik adam... Ya o oyunculara yansıtamadı ya da oyuncular alamadı. Taraftar mutsuz.

"ÇOK BÜYÜK EKSİKLİK"

Bugün 2 gol atan Bakasetas ve Trezeguet haftaya Ankaragücü deplasmanında yok. Çok büyük eksiklik. Berabere kalıyorsun, 2 oyuncunu kaybediyorsun. Bu kadar zararla bir maçtan çıkılmaz.

"ANKARAGÜCÜ ISIRIYOR"

İki oyuncu da çok formda. Ankaragücü iç sahada ısırıyor. Çok ciddi bir takım. Senin şu an en formda iki oyuncun yok. Ancak bir maçı bu kadar zararlı bitirebilirdi. Yenildiği maçlarda bile çok iyi oynayan bir Ankaragücü var.

"EREN DÜŞÜŞ YAŞADI"

Bartra, Hüseyin Hugo ve Denswil stoper. Trabzonspor sağ ve sol bekinden sezon başından beri çok fazla katkı veremiyor. Eren Elmalı ilk dönemde çok iyiydi ama son dönemde düşüş yaşadı.

"BUNUN MAZERETİ YOK"

Zirveden Konferans ligine gidiyorsun. İçerde oynadığın maçta 2-0'dan 2-2'ye geliyorsun. Bu bir hayal kırıklığı. Nasıl dönüşleri konuşuyorsak bunu da konuşacağız. Bunun artık mazereti kalmıyor.