Trabzonspor'un Fatih Karagümrük'e 4-1 mağlup olduğu maçı TRT Spor'da değerlendirdi.

"PIRLO'YA HAYRAN KALDIM"

Öncelikle Karagümrük'ü tebrik ederim. Güzel bir oyun çıkardılar. Son şampiyonu kendi sahasında net ve güzel bir ön taraf oyunuyla kazandı. Pirlo geldiğinde performansını beğenmedik. Oyuncu değişiklikleriyle, yaptığı yeni taktiklerle hayran kaldım. Ligde en çok gol atan oyuncular arasında Diagne, Borini vardı ama takım olamıyorlardı. Defansif anlamda da sıkıntıları vardı.

"F.BAHÇE GİBİ YAPTI"

Trabzonspor'un Fenerbahçe'ye karşı yaptığını Karagümrük, Trabzonspor'a yaptı. Defans olarak çok net bir pozisyon vermedi. Trabzonspor'da önemli isimler çok geride kaldı. Yusuf oyuna giriyor, girdi mi, girmedi mi? Nerede olduğu belli değil.

"BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI"

Bende büyük hayal kırıklığı yarattı. Yusuf Yazıcı ne oldu sana? Sen kafa golleriyle hatrickler yapıyordun. Lille'de şampiyon oldun. Ne oldu? Böyle geleceksen neden geldin dedirtiyor insana. Uzatmalarla 20 dakika oyunun içindesin ama hiçbir katkın yok.

"BU KADAR HATA OLMAZ"

Büyük takım oyuncuları bu kadar bireysel hata yapamaz, yapmamalı. Buffon, bugün sahanın en kötülerinden biri... Uğurcan o golü yememeli. Büyük bir moralle geliyorsun buraya ama yaptığın hatalar inanılmaz.

"BIRAK ADAM ATSIN GOLÜ"

Bartra'nın ayağı kayıyor, karşı karşıya adamı düşürüyorsun. Yapma! Bırak adam atsın golü. Takımını yalnız bırakıyorsun. Bireysel hatalarla çok fazla öne çıktı. Hoca buna bir şey yapamaz ama Hüseyin'le Trabzonspor taraftarının yıldızı barışmadı bir türlü. Br top kaptırdığında Trabzonspor gol yiyordu. Taraftarlar hep endişeli bakıyor.

"ADAM MAÇIN OYUNCU OLDU"

Borini'yi etkisiz kılmak adına bunu denemiş olabilir ama aynen etkisiz kaldı. Adam bir gol attı, bir de gol attırdı. Borini maçın oyuncusu... Trabzonspor yaşayabileceği bütün olumsuzlukları yaşadı.

"VISCA'YA ÇOK ÜZÜLDÜM"

Visca adına çok üzüldüm. Bu takım adına ne kadar önemli olduğunu Fenerbahçe maçında gördük. Umarım bir ciddi bir sakatlığı yoktur ve en kısa zamanda döner.

"İNSANLAR YİNE VİDEO İSTERLER"

Söylemeden duramıyorum. 3 gün önce bir video koydun. Evet biz de çalışılmış, çalışılmışın sahada sonuç vermesi güzel dedik. Ama insanlar, 'hocam ben bu maçın da videosunu istiyorum' derler. Sen o kozu verdin. İşler kötü gittiğinde karşına çıkar. Bu sezon benim izlediğim en kötü Trabzonspor'du.