AK Parti Eski İl Başkan Yardımcısı Murat Zeki Solak, son günlerde Türkiye gündemini işgal eden konulara dair bir açıklama paylaştı.
 

Solak, açıklamasında; "Özellikle bu haftanın sadece ilk 2 günü içersinde sosyal medya üzerinden algı oluşturmaya sebep olan ; Milli piyango talihlisi haberindeki talihli yalanı, İstanbul Üniversitesi öğrencisinin intiharındaki çarpıtmayı, külliyenin bahçesindeki ağaçların köklerinin elektrikle ısıtılması yalanını, çok şükür gerçekleşmemesine rağmen Meteoroloji’yi takip edip İstanbul’da  şiddetli fırtına olacağını öğrenen ve İstanbul Havalimanı ile ilgili olumsuz kamuoyu oluşturmak için ilk paylaşımları yapanları dikkatle izlemek gerek.


Ayrıca İstanbul Üniversitesi'DE öğrenci yemek ücretinin önce yükseltip, toplumsal refleks oluşturduktan sonra tekrar eski haline getirme kararı verenleri, mahkemelerde milletin vicdanını yaralayan kararları alanları da dikkatle takip etmek gerekiyor.
 

Toplumumuzun sosyal medya düşkünlüğü üzerinden sistematik şekilde ve milletin algı ayarları ile oynayarak infial yaratma amaçlı bu haber ve kaynaklarına karşı sorumlu herkesi göreve davet ediyorum." ifadelerini kullandı.