Bordo mavili taraftarlar kendilerini ayrılan bölümü hınca hınç doldurup adeta maç Trabzon’da oynanıyor havası sağlayıp 90 dakika hiç susmadı!

‘Bize her yer Trabzon’ sloganı, bu kez Fransa’da hayat buldu... Monaco maçının biletlerini satışa çıktıktan kısa süre sonra bitiren Bordo-Mavili taraftarlar, gün boyunca Monaco sokaklarında tezahüratlarla maça hazırlandı. Karşılaşma başlarken bayrak şov yapan Trabzonlu futbolseverler, 90 dakika süresince bir an olsun susmadı. Takımlarına tam destek veren taraftarlar, özellikle Bakasetas’ın golünden sonra büyük sevinç yaşadılar.

Maç öncesinde Başkan Ahmet Ağaoğlu’na tribünde büyük ilgi gösteren ve bol bol fotoğraf çektiren Bordo-Mavililer, yenilgiye rağmen II. Louis Stadı’nda ‘Şampiyon Trabzonspor ’ tezahüratlarıyla oyunculara destek verdi.

Yaklaşık 1500 kadar Trabzonlu mücadeleyi stadyumda takip ederken, Fırtına için kötü geçen akşamın yıldızı tartışmasız ki taraftarıydı. Bordo-Mavililer, önümüzdeki hafta Monaco’yu bu kez Akyazı’da konuk edecek. Kritik maçta tribünlerin tıklım tıklım dolması bekleniyor.

II. Louis Stadı’na girmek için maçtan saatler önce uzun kuyruklar oluşturan taraftarlar, ilginç bir muameleyle karşılaştı! Monaco polisi, Trabzonsporlu futbolseverleri sıraya dizip, köpeklerle aradı. Bu davranışa sosyal medyada da büyük tepki gösterilirken, bir taraftarı arama köpeğinin ısırdığı belirtildi. Yaşanan büyük rezaletle ilgili, Trabzonspor Yönetimi’nin gerekli yasal girişimlerde bulunacağı öğrenildi.