61TrabzonHaber-

Trabzonspor'un transfer gündemine dair, A Spor'da açıklamalarda bulunan futbol yorumcusu Mehmet Yılmaz, Bordo-Mavililerin 3 oyuncu ile yüzde 99 anlaşmaya vardığını duyurdu.

Yılmaz, "Ben şunu da biliyorum, Trabzonspor 3 tane oyuncuyla yüzde 99 anlaştı. Bu isimler zamanı gelince söylenecek. Sezon başı kampına başlarken Trabzonspor'un transferleri bitireceğini düşünüyorum." dedi.

Mehmet Yılmaz ayrıca; "Gidecek oyuncular çok önemli. Uğurcan, Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Dorukhan... Avrupa'dan teklif geldiği söyleniyor. Bu oyuncuların yeri nasıl dolacak. Uğurcan'ın yerine nasıl bir kaleci alınacak?" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor transfer-4

Mehmet Yılmaz'ın açıklamaları şöyle:

Mehmet Yılmaz; "Edgar oynadığı dönemde çok iyiydi, atletik bir oyuncu belki onunla sözleşme yapılabilir. Koita gidecek, Trabzonspor'un onu yedeklemek için bir oyuncuya ihtiyacı var. Nwakaeme var, ayrılırsa kanata mecburen bir oyuncu alacaksın. Kouassi, henüz beklentiyi karşılayamadı. Nwakaeme'nin durumu belirleyici olacak ama ben onun kalacağını düşünüyorum. Ben şunu da biliyorum, Trabzonspor 3 tane oyuncuyla yüzde 99 anlaştı. Bu isimler zamanı gelince söylenecek. Sezon başı kampına başlarken Trabzonspor'un transferleri bitireceğini düşünüyorum. Gidecek oyuncular çok önemli. Uğurcan, Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Dorukhan... Avrupa'dan teklif geldiği söyleniyor. Bu oyuncuların yeri nasıl dolacak. Uğurcan'ın yerine nasıl bir kaleci alınacak?"