Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ve Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü görevlerinde bulunmuş Trabzon’un önemli değerlerinden biri olan Mehmet Atalay, Avrasya Üniversitesi’ni ziyaret ederek  Genel Koordinatör Prof. Dr. İbrahim Özen’le görüştü. 

Atalay Özen’e yeni görevinde başarılar dileyerek “Trabzon’da önemli hizmetlere imza atmış Sayın Özen’in Avrasya Üniversitesi’nde de yine çok önemli projelere imza atacağını düşünüyorum” dedi.

Prof. Dr. İbrahim Özen Atalay’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Özen “Avrasya Üniversitesi olarak öğrenci merkezli; öğrencinin bilgiyi alma ve kullanmasını sağlayacak öğretim stratejileri, yöntemleri ve tekniklerinin kullanılacağı, kültür, sanat, sağlık ve spor faaliyetlerinin genişletileceği, eğitim teknolojilerinin tüm olanaklarından yararlanılacağı, öğrenciler için uygun barınma, çalışma ve dinlenme mekânlarının sağlanacağı, yurt içi ve yurt dışındaki üniversiteler ile iş birliği olanaklarının en üst düzeye çıkarılacağı bir eğitim-öğretim anlayışını benimsiyoruz. Ülkemizin  yarınlarını inşa etmeye talip donanımlı insan gücünü yetiştirmedeki kararlılığımız, üstün nitelikli akademik kadromuz ve çağdaş altyapımız ile ülkemizde ve dünyada örnek gösterilen bir üniversite olmayı hedefliyoruz” dedi.