Trabzonspor’un Slovak yıldızı Marek Hamsik, Dünya Kupası arası için Antalya’da bulunan Napoli kampını ziyaret etti. İtalyan gazetecilere konuştu.

Napoli benim için ikinci evim. Slovak'ım ama 12 yıl harika şehir Napoli'de yaşadım. Türkiye'de harika vakit geçiriyorum. Kariyerimin ilk şampiyonluğunu kazandım. Kulüp 38 yıldır kazanamıyordu. Partiler olağanüstüydü. Harika bir yıl geçirdim. Bazı eski takım arkadaşlarımı özlüyorum. Her hafta yazacak biri değilim ama doğum günleri olduğunda ya da birini tebrik etme zamanı geldiğinde mesaj atmaktan mutluluk duyuyorum.

Bu Napoli'yi kim sevmez? Harika şeyler yapıyor. Herkes onu takip ediyor. Herkes onu kıskanıyor. Harika şeyler yapıyorlar. Umarım bu tempoyu sonuna kadar devam ettirirler.

Lobotka çok önemli bir oyuncu. Geçen yıldan beri gösterdi ki onsuz takım yürümez. Bence bu milli takım için de geçerli. Onsuz denge yok, topu doğru döndürmenizi sağlıyor.