Trabzon Yomra Belediyesi'ni ziyaret eden; İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın çarpıcı açıklamalarda bulundu.



         Koray Aydın; "Belediye başkanı olarak seçilen başkanımızı tebrik etmek için geldim. Aslında farkındayım biraz gecikmiş bir ziyaret oldu. Şartların gereği olarak gecikmenin nedenini başkanımız biliyor. Mustafa Bıyık'ı belediye seçimlerinden 7-8 ay önce tanıdım. Ankara’da bizimle görüşme yaptıklarında "Yomra Trabzon’un en sıkıntılı ilçesi, imarla ilgili yolsuzluklar var." dediklerini duydum. Tertemiz bir yüzü var. Güvenilir bir hali var. Yomra’da herkesi kucaklayacak bir üslup yakalamak ve bunu metod haline getirerek seçimi kazandılar. Dil ve üslup bozulmadığı için kendisini tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

       "Yomra Belediyesi içerisi boşaltılmış bir belediye haline dönüştürülmüş." diyen Aydın; "2 buçuk yıllık süreyi kapsayan borçlanmalar var. Çok daha iyi şeyler yapılacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

 

      Diyarbakır'daki terör kurbanı annelere dair açıklamalarına devam eden Koray Aydın; "oraya gidip bunu kamuoyuna yansıtmaları, umudun devletten olmasını göstermeleri yanlış. Devlet bu sorunları çözebilecek kudrettedir. Devlet dik duruşunu sergilediğinde dağa çıkışını engeller. Devletimiz zaten oradaki güçlerle mücadele halindedir. Fırat'ın doğu bölgesine operasyonlar yapılmalıdır. Biz bunu Türk milliyetçisi olarak bekliyoruz." dedi.