2014 yılında gittiği spor salonundaki saunadan çıkarken ayağının kayması sonucu düşerek komaya giren Kenan Işık, hastaneden çıktı, evde tedavisi devam ediyor. Son durumu ise herkes tarafından merak konusu olmuştu ki eşi Beril Işık'tan yeni bir açıklama geldi.

Ünlü oyuncu Kenan Işık’ın söylenenleri duyduğunu fakat tepki vermediğini söyleyen eşi Beril Işık, son durumunu şu sözlerle anlattı:

"Yoğun bir şekilde fizyoterapi ve ergoterapi görüyor. Bakışlarıyla etrafındakini takip edebiliyor. Artık gözleriyle iletişim kurabiliyor.''

''Tekerlekli sandalyesinde kimi zaman bütün gün oturuyor. Vücudunu artık tamamen kendisi tutabiliyor, dik durabiliyor. Daha önce bunların hiçbirini yapamıyordu."

Kenan Işık'a ne olmuştu?

Kenan Işık 21 Mart 2014 tarihinde İstanbul’da gittiği spor salonunda ayağının kayması sonucu yere düşerek başını çarpmış ve komaya girmişti. Ameliyat edilen Kenan Işık'ın kanama nedeniyle beyninde hasar oluşmuştu.

Yürüyemeyip konuşamayan Kenan Işık'ın tedavisi bir süredir evinde devam ediyordu. Ünlü sanatçı ailesi dışında kimseyle görüşmüyordu.

Uzun bir süre yoğun bakımda kaldıktan sonra Almanya’ya bir kliniğe götürülen Kenan Işık’ın tedavisi şuan evden devam ediyor. Kenan Işık'a evde karısı Beril Işık bakıyor,  tedavisi devam ediyor.