Trabzonspor dahil Süper Lig’den birçok takımın ilgilendiği Onur Bulut ile Fenerbahçe’nin anlaştığı iddia edilmişti!

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe'nin, Onur Bulut'un transferi için Kayserispor ile prensip anlaşmasına vardığı iddiasına sarı kırmızılı kulüpten yalanlama geldi.

Devre arası transfer döneminde kadrosuna Samet Akaydin, Jayden Oosterwolde ve Emre Demir'i katan Fenerbahçe'nin bir transferde daha sona geldiği öne sürüldü.

Fenerbahçe'nin, Onur Bulut transferi için Kayserispor ile prensip anlaşmasına vardığı iddia edilirken sarı kırmızılı kulüpten açıklama geldi.

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç, "Sevgili Kayserispor taraftarı, oyuncumuz Onur ile ilgili dün akşamdan beri yazılan Transfer haberlerini hep birlikte okuyoruz. Kulüp başkanlarının görüştüğü doğrudur, görüşmelerden çıkacak sonucu sizinle resmî siteden paylaşacağız. Fenerbahçe ile Kulubümüz arasında yürütülen görüşmenin detayları henüz netleşmemiştir. Yazılan birçok habere benimde inanasım geliyor, bu yüzden bu haberlere bir ara verelim. Resmî açıklamayı bekleyelim." sözleriyle transferin henüz netleşmediğini belirtti.