Karagümrük’ün Rus futbolcusu Ozdoev Türk hakemlerini eleştirirken Trabzonspor’un maçını örnek verdi!

Ozdoev, Süper Lig'in şu anda Rusya Ligi'nden daha iyi olduğunu söyledi. Rus futbolcu, "Türk futbolu gerçekten çok tutkulu. Rusya Ligi'nden daha farklı ve bu alanda önde. İnsanlar sizi gerçekten sahadaki mücadeleye davet ediyor." dedi.

Ozdoev, Türk hakemlerini eleştirdi. Rus futbolcu, "Türkiye'deki hakemleri gördükten sonra Rus hakemlerin en kötü olmadığını söyleyebilirim. Türkiye'de hemen kart vermekten ziyade karar mekanizmaları çok farklı hakemlerin." dedi.

Ozdoev, Türkiye'deki yaşantıyla ilgili olarak, "Türkiye'de şöyle bir sorunla karşılaştım. İngilizce konuşmaya başlayınca fiyatlar hemen yükselmeye başlıyor. Dünya Kupası döneminde Rusya da böyleydi. Hatta bazı taksiciler turistleri dolandırdı. Öte yandan Türkiye'de sürücüler açısından farklı bir dünya var. Neredeyse hiçbir kuralın olmadığını söyleyebilirim." dedi.

Türkiye'de gördüğün en büyük hakem hatası neydi?

Trabzonspor'un maçında inanılmaz bir şey gördüm. Trabzonspor, sahasında son dakikada gol attı. Ancak golden önce rakibe faul yaptılar. Herkes gördü. Hakem orta noktayı işaret etti ve Trabzonspor kazandı.