Kadın dizisi FOX TV ekranında her Salı yepyeni ve heyecan dolu bölümleriyle izleyici ile buluşmaya devam ediyor.

İşlerin son derece karmaşık bir hal aldığı 73. bölümde Bahar, Ceyda ve Berşan’ın başındaki bela henüz geçmedi. Cem kızları bir paket almak için huzurevine göndermişti. Ancak kızlar Cem’in babasını alarak geri döndü. Buna çok sinirlenen Cem, paketi almak için kızlara süre tanırken, yaşlı adamı ise Ceyda’nın evine yerleştirdiler. Paketi almak için Cem’in babasını ikna etmeye çalışıyorlar.

Cem’in babası paketi Bahar’ın eski paltosunun içine koymuştur.

Öte yandan Şirin hain planlarına tam gaz devam ediyor. Arif’in kendisine yüz vermediğini fark eden Şirin, onun dikkatini çekebilmek için her yolu deniyor. Sokakta gördüğü 3 kişiye para teklif ederek kendisini dövmelerini isteyen Şirin’in planı kendini Arif’e acındırmak olsa da planı tutmaz ve gerçekten dayak yer. O sırada Bahar’ın eski paltosu ise Şirin’in üzerindedir ve yırtılan paltoyu çıkaran Şirin onu sokakta bırakır.

Emre ise gerçek çocuklarını bulabilmek için araştırmalarına devam ediyor ve çocuğu bulmaya artık çok yakın. Ceyda ile aynı hastanede, aynı gece doğum yapan iki kadın bulan Emre ve avukat sevgilisi, işleri iyice karıştırmak üzeredir.

Bahar peşine düştüğü eski paltoyu bulabilmek için Arif’le birlikte Şirin’i dövenlerin yanına gider ve paltoyu onlardan birinin üzerinde görür. Paltoyu alabilmek için onlara para teklif eden Arif’i ise kötü bir sürpriz beklemektedir.

Uyuşturucu bağımlısı gençler Arif’e bıçak çekerler. Neyse ki Bahar’ın gözü pekliği sayesinde tehlikeyi atlatırlar ve paltoyu geri alırlar.

Bahar, Fazilet Hanım’ın yazacağı kitap için hayatını ona anlatmaya başladı. Anlatırken geçmişi tekrar yaşayan Bahar duygu dolu anlar yaşıyor.

KADIN 73. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN