61TrabzonHaber-

Süper Lig'i Trabzonspor'un 8 puan gerisinde ikinci sırada kapatan Fenerbahçe, gelecek sezon Avrupa'da mücadele etmeye hak kazandı. Sarı-Lacivertli ekip, hem Süper Lig'e hem de Avrupa'ya daha iddialı hazırlanabilmek adına hoca değişimine gitti. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un da direkt talebiyle Jorge Jesus ile sözleşme imzalandı. Deneyimli çalıştırıcı, henüz mesaisinin ilk günlerinde transfer listesi oluşturmaya başladı.

Fenerbahçe'ye yakın kaynaklar; Jorge Jesus'un listesinde; Abdülkerim Bardakçı ve Eren Elmalı'nın olduğunu aktardı. Kanarya, Trabzonspor'un uzun süredir görüşmelerini sürdürdüğü iki isim için devreye girdi. Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, Fırtına'nın Abdülkerim Bardakçı ilgisini doğrulamıştı.

Liste, Trabzonspor'dan alınmış gibi duruyor!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un transfer listesindeki bazı isimlerin, Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın gündemindeki futbolcularla benzeşmesi dikkat çekti. Milyon eurolar harcanan Jesus'un listesinde; Abdülkerim Bardakçı, Eren Elmalı ve Alexander Sörloth'un olduğu aktarıldı.

Jorge Jesus, Trabzonspor2