Trabzon’un Çaykara ilçesine bağlı mahallelerde farklı zamanlarda meydana gelen hırsızlık olayıyla ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı.

7 Mart 2023 tarihinde 20 bin TL değerinde 1 adet televizyon, 9 Mart 2023 tarihinde 5 bin TL değerinde çeşitli bakır malzemeleri ve 2 adet televizyon, 14 Ocak 2023 tarihinde 40 metre uzunluğunda bakır tel ve 25 Ocak 2023 tarihinde iş makinasından 11 bin TL değerinde demir malzemesinin çalınması olaylarının aydınlatılması ve faillerinin tespit edilmesi için jandarma Dedektifleri (JASAT) özel çalışma başlattı.

İl Jandarma Komutanlığı JASAT Timlerinin ve Çaykara İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş Timlerinin sıkı takibi sonucu şüpheli S.A. (25), M.Y. (19), Y.Ö. (23), B.A. (19), M.Y. (20) isimli şahısların bahse konu hırsızlık olaylarını yaptıkları tespit edilerek, eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Yakalanan 4 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine sevk edildi. Jandarma ekipleri tarafından yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için "Huzurunuz, Mutluluğumuzdur" parolası ile kaçakçılıkla mücadele çalışmalarımız artan bir azim ve kararlılıkla devam edecektir.” denildi.