İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın’ın Yardımcısı Osman Topal, Karadeniz illerini kapsayan ziyaretlerine Trabzon’u da ekledi.  Karadeniz Bölge Teşkilatları Bilgilendirme ve İstişare Toplantıları kapsamında; Sinop, Samsun, Ordu, Giresun illerindeki İYİ Parti teşkilatlarının ardından İYİ Parti Trabzon İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Topal burada teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. 


img-20191123-wa0016.jpg

     İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs, İl Başkanı Azmi Kuvvetli, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, İYİ Partili Meclis üyeleri, ilçe ve mahalle başkanlarının katılımıyla gerçekleşen istişare toplantısında, görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Azmi Kuvvetli, “İYİ Parti olarak; el ele, omuz omuza çalışmaya devam ediyoruz. Bugün de burada Türkiye’mizin refahı için bir aradayız. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in de dediği gibi ‘Her büyük değişim küçük ama cesur bir adımla başlar’ bizler de bu sözden yola çıkarak, küçük büyük demeden var gücümüzle çalışmayı sürdürüyor ve giderek büyüyen bir aile haline geliyoruz. Bu minvalde vizyonumuzu ve misyonumuzu halkımıza anlatmamızda yadsınamaz emeği olan teşkilatlarımızla yakından ilgilenen Teşkilat Başkan Yardımcımız Sayın Osman Topal’a ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum” dedi. 
Başkan Kuvvetli’nin ardından sözü devralan İYİ Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Osman Topal, “Sizlere Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in selamlarını getirdim” diyerek söze başladı. Konuşmasının devamında siyasal hareketlerde halkla iç içe olmanın başarının anahtarı olduğunu belirterek devam eden Topal, katılımcılara halka dokunmaları yönünde tavsiyelerde bulundu. Teşkilat Başkan Yardımcısı Topal, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Bizler için en önemli olan teşkilat birimlerimizden birisi de mahalle başkanlarımızdır. Zira kendileri halka en yakın mesafede olanlardır. Bu nedenle mahalle başkanlarımızdan başlayarak, halkımıza hedefimizi ve bu yöndeki çalışmalarımızı en iyi şekilde aktarmamız gerekir. İYİ Parti olarak bizler çağın gerisinde kalmış anlayışlardan kurtulmak artık bilime, sanata ve üretime yönelik bir gelişme kaydetmek için buradayız. Bu anlamda sizlerin de gerekli gayreti göstererek bu olumsuz gidişata bir dur diyeceğinizden hiç şüphem yok.”


img-20191123-wa0014.jpg


     Konuşmasının ardından ilçe başkanları ile de ayrı bir toplantı gerçekleştiren Topal, üye kaydı işlemleri konusunda kendilerinden beklentilerini aktardı ve ilçe başkanlarının görüş ve taleplerini dinledi. Topal, şubat ayında gerçekleşmesi beklenen ilçe kongrelerinin de başta Türkiye ve İYİ Parti için hayırlara vesile olmasını diledi. Ziyaretlerine devam etmek üzere şehirden ayrılan Teşkilat Başkan Yardımcısı Topal, misafirperverlikleri dolayısıyla İYİ Parti Trabzon İl Teşkilatına teşekkür etti.