İYİ Parti Trabzon İl Yönetim Kurulu listesi açıklandı. İl Başkanı Azmi Kuvvetli Zorlu Grand Otel’de  düzenlediği basın toplantısı ile yeni yönetim listesini açıklayarak, katılım gösteren basın mensuplarına teşekkür etti. Çok sayıda basın mensubunun katıldığı basın toplantısında konuşan il başkanı Azmi Kuvvetli, sözlerine şehitleri anarak başladı. Kuvvetli; “Dün şehit dün askerlerimize yüce Allah’tan rahmet, ailelerine ve aziz Türk milletine baş sağlığı diliyorum”  dedi.

5927cb59-5f34-40a8-9408-b6ece9ece404.jpg

Türkiye’de, halkın menfaat  ve sorunlarından kopmuş bir iktidar olduğunu dile getiren Azmi Kuvvetli; “Böylesi bir iktidarı, yani milletten kopmuş olanları ortadan kaldırmak ve özgür, özgüvenli, hukukun üstünlüğünü ön planda tutan, istikrarlı bir ekonomi yapısına sahip, uluslararası saygınlığı olan, her vatandaşı ile barışık, geleceğinden umutlu bir iktidar anlayışı ile yola çıktık. Bu doğrultuda çalışmalarımıza ara vermeden ve büyük bir efor sarf ederek devam ediyoruz. Burada güçlü olan milletimizdir. Milletimizin, siyasi koltuk gücünü kullanan, vatandaşa hor bakan siyasi anlayışı değiştirme gücü bulunmaktadır. Bunu hem 24 Haziran, hem de 31 Mart seçimlerinde birlikte gördük” dedi.

Partilerine karşı sürekli olarak algı operasyonları yapıldığına dikkat çeken İYİ Parti Trabzon il başkanı Azmi Kuvvetli; “Özellikle seçim sürecinde artarak devam eden bu algı operasyonlarına karşın, halkımızın İYİ Parti’ye olan ilgi ve alakası son derece artarak devam etmiştir. İktidar döneminde oluşturulan korku imparatorlukları, İYİ Parti sayesinde yıkılmıştır. Artık milletimiz, İYİ Parti’nin cesur ve akıllı politikaları ile iktidarın değişebileceğine inanmaya başlamıştır. Milletimize layık olmak ve bu değişim rüzgarını hızlandırabilmek için  tüm gayretimizle çalışmalarımıza devam etmekteyiz” dedi.

ee066692-3775-4a1f-80f9-51e56162aace.jpg

Bir önceki il yönetim kurulu üyelerine verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür eden Azmi Kuvvetli; siyasi oluşumlarda yapılan hizmetlerin bir bayrak yarışı olduğuna dikkat çekerek, “Yeni belirlediğimiz arkadaşlarımızla İYİ Parti bayrağını daha yukarılara taşımak kararlılığındayız. Kutsal bir hizmet için hep beraber yeni ve eski yöneticilerimizle birlikte el ele koşacağız. Çünkü partimiz, gelecekten umudunu kesmek üzere olan tüm vatandaşlarımızın yükselen umudu, yükselen değeridir. Trabzon’da 2200 olan üye sayımızı yıl sonuna kadar 5000’e yükseltmek hedefimiz var. Bugün itibarı ile Meydan Parkında kurduğumuz standımız ile üyelik çalışmalarını başlatıyoruz. Terör bağlantısı olmayan,  ama görüşü ne olursa olsun tüm vatandaşlarımızı, İYİ Parti saflarında siyaset yapmaya davet ediyorum. Tüm vatansever kardeşlerimize kapılarımız sonuna kadar açıktır”  dedi.  

Görevden alınan belediye başkanları ile ilgili görüşlerini açıklayan il başkanı Azmi Kuvvetli; “Bizim bildiğimiz gerekçelerden yola çıkarak baktığımızda bu alımları doğru bulduğumu ifade etmek istiyorum. Gerçek gerekçeleri hükümet bilir. Hükümetin bu gerekçeleri, özellikle bu başkanları seçen seçmene iyi anlatması, vatandaşın gönlünü alması gerekir. Bir kez daha söylüyorum ki, bizim bildiğimiz gerekçelere göre görevden alma kararını il başkanı olarak doğru buluyorum. Şunu da unutmamak gerekir, Osman Öcalan’ın TRT’ye çıkarılması ile bu görevden alımlar taban tabana zıt gelişmelerdir. Bunu da unutmamak gerekir” dedi.

5555-001.jpg

İl Başkanı Azmi Kuvvetli, toplantıya katılan Trabzon milletvekili Hüseyin Örs’e de teşekkür ettikten sonra yönetim kurulu üyelerinin isimlerini açıkladı. İşte Kuvvetli’nin açıkladığı 39 asil ve 16 yedekten oluşan  isimler:

 

Asil Üyeler

1- Refik Ahmet Nuhoğlu- İş İnsanı

2-Ahmet Çakır- Sendika Bşk.,Denizci

3-Mustafa İşler- Öğretmen, Eski Belediye Bşk.

4-Aysen Aydın- Diyetisyen

 5-Sezgin Oğul- İnşaat Yüksek Mühendisi

 6-Yavuz Kahraman- Emekli Öğretmen

 7-Erdal Uzun- Ön Muhasebe

 8-Ali Kaplan- Emlakçı- İş İnsanı

 9-Enis Kepenek- Eczacı

 10- Osman Deliloğlu- İş İnsanı

 11-Mahmut Erdin- Emekli

 12-Hasan Keleş- İnşaat Mühendisi

 13-S.Salih Bekiroglu- Avukat

 14-Tahsin Yayla- Doktor

 15-Aydın Kolamaç- Mali Müşavir

 16-Ümmügül Çalık- Emekliler Derneği Bşk. Yardımcısı

 17-Murat Kaynak- Yönetici

 18-Yakup Aktürk- Trabzon Vakıflar Eski Bölge Müdürü

 19- M. Şükrü Hacıahmetoğlu- Siyaset Bilimci

 20-Erda Aygün- İş İnsanı

 21-Hakan Nuhoğlu- Doktor

 22-M. Ali Yıldız- Müteahhit

23- Faruk Bahadır- İş İnsanı

24-Yüksel Değer- Balıkçılık Teknoloji Mühendisi

25- Fatma Arıcı- İktisatçı

26- Ahmet Bilgin- Emekli Tekel Müdürü

27- Baha Kurt- İş İnsanı

28- Tekin Türeli- İş İnsanı

29- Aynur Kurşun- İş İnsanı

30-Aydın Camcı- İş İnsanı

31-Suat Altıntaş- İş İnsanı

32-Erhan Eroğlu- Hibe Danışmanı

33-Oktay Çavuşoğlu- Turizmci

34-İsmetcan Kurt- Öğrenci

35- Türkan Ergün- Emekli

36-Özcan Maraba- İş İnsanı

37-Orhan Gedikli- İş İnsanı

38-Mustafa Kocabal-Gemi Kaptanı

39-A.Hilmi Hacısalihoğlu - Emekli Diş Teknisyeni

 

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler

 

1-Kemal Reis- Memur emeklisi

2-Şengül Koloğlu- Emekli

3-Engin Çakıroğlu- İş İnsanı

4-Ömer Fazıl Erdem-emekli, antrenör

5-Abidin İslamoğlu- emekli öğretmen, yüksek lisans mezunu

6-Hüseyin Karakaş- emekli okul müdürü

7-Tarkan Kamiloğlu- jeoloji mühendisi

8-Nurhan Ulusoy- Emekli

9-Emin Çağılcı- Emekli

10-Selahattin Civil- Emekli Öğretmen

11-Temel Yılmaz- Ön Muhasebe

12-Ali Şimşek- Serbest Meslek

13-Mustafa Kodalak- Mobilyacı

14-Öncü Nezir-Satış Müdürü

15-Haluk Aydın- Mobilya dekorasyoncusu

16-Mehmet Bayram-Emekli öğretmen”