Karadeniz devinde Abdullah Avcı'yla yolların ayrılmasının ardından gündem teknik direktör... Avcı'nın yardımcısı Orhan Ak yönetiminde çalışmalara devam eden Trabzonspor'da 4 aday var.

Abdullah Avcı ile yolların ayrılmasının ardından Trabzonspor'da doğrudan teknik direktör arayışına girildi.

Buna göre ilk etapta Sergen Yalçın ve Çağdaş Atan vardı. Yalçın ile anlaşma sağlanamaması halinde düşük bütçelerle yakaladığı başarı nedeniyle rota Çağdaş Atan'a dönecekti. Fakat Bordo-Mavili ekibin listesine iki yeni isim daha geldi. 12. haftadan beri İstanbulspor'u çalıştıran ve daha önce yaptığı açıklamada şans verilmesi halinde Karadeniz ekibinin başına geçmek isteyen Fatih Tekke ile bir görüşme yapılması gündemde.

SLAVEN BILIC İDDİASI

Fanatik'in haberine göre; Yabancı adaylarda ise tanıdık bir isim var. Ülkemizde daha önce Beşiktaş'ı da çalıştıran ve İngiltere Championship ekiplerinden Watford ile yollarını ayıran Slaven Bilic de listede yer alıyor.

Başkan adayı Ertuğrul Doğan'ın, göreve seçilmesi halinde bu dört isimden biriyle anlaşması bekleniyor. Fakat aksi bir durumda ise Fırtına'nın nasıl bir reaksiyon alacağı merak konusu.