Geçen sezonki şampiyonluk sonrası bu sezon daha da ümitli olan Trabzonspor taraftarı şu ana kadar hayal kırıklığı yaşamış durumda!

Kızılyıldız’a 2-1 yenilen Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi’nden sonra UEFA Avrupa Ligi’nden elenmenin eşeğine geldi… Şampiyonlar Ligi için kurulan kadro Monaco, Ferencvaros ve Kızılyıldız gibi takımların olduğu grupta sonuncu olarak Konferans Ligi’ne katılma şansını bile tepebilir. Taraftarın hedefinde ise Abdülkadir Ömür, Yusuf Yazıcı ve Djaniny var.

Sözleşme yenilenmeyen Abdülkadir için menajerlerle temas kuruldu. Her türlü teklifle açık olunduğu bilgisi verildi. Daha önce M.City’nin 17 milyon Euro’luk teklifini değerlendirmediği için pişman olan Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun gelecek 5 milyon Euro’luk bir teklife bile evet deme ihtimali olduğu konuşuluyor.

Lille’den kiralık gelen Yusuf Yazıcı’nın devre arasında geri gönderilme ihtimali doğdu. Sözleşme yenilenen Djaniny’nin de menajerinin üzerinde çok konuştuğu Körfez ülkelerinden birisinden teklif getirmesi durumunda değerlendirilmesi düşünülüyor.