Avrupa kupalarında heyecan kaldığı yerden devam ederken Trabzonspor deplasmanda Monaco takımıyla zorlu bir maça çıkacak!

Her hafta Avrupa liglerinden birçok mücadeleyi yayınlayan CBC Sport, hafta içi de Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçlarını ekranlara getiriyor. 4-6 Ekim arasında yayınlayacağı maçları açıklayan CBC Sport, toplam 6 mücadeleyi ekranlara getirecek. Bu karşılaşmaların 4’ü Şampiyonlar Ligi’nden, 2’si ise Avrupa Ligi’nden olacak.

Şampiyonlar Ligi’nde üçüncü hafta maçları Salı günü başlıyor. CBC Sport da Salı günü iki mücadeleyi ekranlara getireceğini duyurdu. 19.45’te Bayern Münih ile Plzen arasındaki mücadele, CBC Sport ekranlarında olacak. Bu maçın hemen ardından Inter-Barcelona karşılaşması CBC Sport’tan izlenebilecek.

Çarşamba günü ise 19.45’te Salzburg-Dinamo Zagreb maçıyla açılış yapılacak. Bu maçın hemen ardından Chelsea ile Milan kozlarını paylaşacak. Böylece CBC Sport’tan 4 Şampiyonlar Ligi maçı izlenebilecek.

CBC Sport yayınlarına Perşembe günü oynanacak Avrupa Ligi maçlarıyla devam edecek. Temsilcilerimizden Trabzonspor’un Monaco deplasmanındaki sınavını CBC Sport ekranlarından takip edebilirsiniz.

Grupta Kızılyıldız’ı mağlup ederek yeniden iddialı konuma gelen Trabzonspor, hafta sonu Nantes karşısında rahat galip gelerek sorunlu gidişatı ortadan kaldıran Monaco’ya konuk oluyor. Bu keyifli mücadele, 19.45’te CBC Sport’tan naklen yayınlanıyor.

CBC Sport’un yayın akışında yer alan diğer maç ise 22.00’de başlayacak. Bu sezon beklentilerin gerisinde bir başlangıç yapan Olympiakos, Azerbaycan temsilcisi Karabağ’ı konuk ediyor. Grupta ilk galibiyetini arayan Olympiakos ile kazanarak gruptan çıkmak için önemli bir adım atmak isteyen Karabağ arasındaki mücadele, Perşembe 22.00’de CBC Sport ekranlarında olacak.

CBC Sport, önümüzdeki haftalarda da Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maç yayınlarına devam edecek.