Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, kısa vadede yapacakları projeleri açıkladı. Doğan, öncelikli olarak maaş bütçesini düşüreceklerini söylerken, sonrasında ise yeni sponsorluk anlaşmalarının kapıda olduğunu belirtti Bordo-Mavili camiada Ertuğrul Doğan döneminin başlamasının ardından köklü değişiklikler de gündemde.

Doğan, ilk etapta futbol şubesi için teknik direktör Nenad Bjelica ile masaya oturacak ve yeni sezonun planlaması için yol haritasını belirleyecek. Diğer yandan da başkanın; kısa, orta ve uzun vadeli hedefleri belirlemeye çalıştığı bilgisine ulaşıldı. Gelen haberlere göre gelecek sezondan itibaren futbol takımında köklü değişiklikler yapılacak. Karadeniz devinde özellikle yüksek maaş bütçesinin düşürülmesi hedefleniyor. Sonrasında ise yeni sponsorluk anlaşmaları için görüşmeler yapılacak. Maaş bütçesini düşürüp, sponsorlukları artırmak isteyen Fırtına, bu sayede ekonomisini de iyileştirmeyi hedefliyor.

Doğan’ın bir diğer hedefi ise altyapı... Bu doğrultuda yurtiçi ve yurtdışındaki oyuncular izleme altına alınacak. Bu konuda sosyal projeler gerçekleştirilecek ve gençlerin Bordo mavili camiaya kazandırılması hedeflenecek. Aynı zamanda Ertuğrul Doğan, akademiye olan yatırımı artıracak.