Koskoca Binali Yıldırım’a yazık ettiniz…

Türk siyaset tarihinin en başarılı Ulaştırma Bakanına,

Bana göre en iyi, en samimi Ak Partiliye yazık ettiniz!

O bunları asla hak etmemişti, asla!

Kendi ihtiraslarınız, kendi iş bilmez anlayışınız, kendi nefsinize kurban ettiniz Binali beyi…

Sakın seçmene kızmayın…

Mağlubiyetlere, hep yanlış yerlerde kılıf arayıp durdunuz!

Sakın aynı hatayı yapmayın, sakın ha!

İstanbul’un teslim edilişinin üç veya dört sebebi  vardır.

Bu mağlubiyetin;  ne ekonomi, ne dolar,  ne Binali beyin şahsı,  ne de seçmende kabahatle ilişkisi vardır!

Unutmayın, İstanbul’da çeyrek asır sizi iktidar yapan,  yine bu seçmendi!

Lakin;

1-Hak etmediği halde, siz Karadeniz’in evladını kimi gün Rum-Pontus, kimi gün Yunanlı casus gibi lanse edip, en sonunda en yetkili ağızdan ‘Sisi’ olarak addederseniz, seçmen size bunun hesabını sorar! (Peygamber sabrı gösteren Ekrem beye saygı duyulmalı)

2-Siz,  Ekrem bey gibi bir Karadeniz evladına PKK yakıştırması yaparken, eğer Abdullah Öcalan’a tarafsızlık çağrısı yaptırıp, ‘biz yaptırmadık’ diyerek, milleti ahmak ve aptal yerine koyarsanız ve yetmezmiş gibi; Osman Öcalan’ı milli bekanın kurtuluşu misali ve üstelik arkasına  bebek katilinin resmi asılı olduğu halde, devletin televizyonuna çıkarırsanız, bu millet bunun altında kalamazdı.

3- Siz, kaybedilmiş İstanbul seçimlerini, eğer millete rağmen tekrar ettirip, ‘adalet’ olgusunu yerle bir ederseniz, millet daha Amerika’nın, Alman’ın ne dediğine daha bakmaz!

4- Teşkilatlarınızda insanlara tepeden bakan liyakatsizleri barındırmaya devam eder, burnundan kıl aldırmayanları bir türlü kapı dışarı etmeyi başaramazsanız, teşkilat kadrolarında asıl ihanet tayfasına dokunmayıp, altta  ismi olan ama partide cismi olmayanları liste dışına koyarak insanları kandırırsanız, bu dersleri daha çok alacaksınız.

Tekrar ediyorum. Bu seçimin;  ne ekonomik dengelerle, ne particilikle, ne de başka bir şeyle alakası vardır. Millete rağmen anlayışı, adalet ve vicdanları yaralama inadı, teşkilatlardaki kripto Fetö bakışı  bu sonu hazırlamıştır. Aydın Doğan medyasını aratmayan medyayı da unutmamak gerekiyor elbette.  

Ekrem İmamoğlu, öz be öz Türk’tür. Karadeniz’in vatan sever bir evladıdır. Seçim bitti. Şimdi iftira atanlara sorarım. Allah’ın bu dünyadaki hesabı böyle tecelli etti. Ama kurtuluş, sade bir seçim mağlubiyeti değil! Ahrette ki hesap ne olacak  ey Müslümanlar?

Ülkeme çok devasa hizmetler eden Binali Yıldırım beyi saygı ve minnetle alkışlıyorum. Mütevazı, gerçek bir halk adamı olan, davası uğruna kendini feda eden, adam gibi adama da saygılar sunuyorum. Allah bahtını ve yolunu açık etsin. Son sözüm sayın Cumhurbaşkanı’na…Bu fakirin  sesini ister duy, ister duyma sayın Cumhurbaşkanım. Bu millet size gönülden bağlı. Lakin bu partinin genel merkezini de, partiye sonradan eklenenleri de temizlemediğiniz sürece çok hızlı bir son bekliyor Ak Partiyi. Kurmay kadronuz sizi fena halde yanıltıyor.Şunu adınız gibi bilin. Dünün dolmuş simsarları, bugünün danışmanları olarak bakanlardan daha havalı dolaşıyor ve asıp kesiyor. Milletin gönlünde yeri olmayan ve servetlerini katlayanların çoğu partiniz teşkilatlarını esir almış kendilerine aşırıyor. Devlet elinizde! Araştırın bakın. Kanımca sizler, Ekrem İmamoğlu gibi vatan evlatlarını etrafınızda toplamayı başarabilmelisiniz. Çünkü siz milletin adamı olarak, milletle yakın ve gönül bağı olanları yanınıza alıp, kucaklamakla daha da büyürsünüz.   

Seçimin ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. Hangi görüşten olursak olalım, hepimiz bu vatanın evladıyız. Allah insanımıza; Terör sevici olanlar ile sırf görüşü farklı olduğu için terör yaftası yapıştırılmak isteyenleri ayırt edebilecek bir irade versin. Unutmayalım ki, seçim kazanmak için her yol mubah değildir.