TFF 2. Lig'in 16. haftasında konuk olduğu Pendikspor'u 2-1 mağlup eden Hekimoğlu Trabzon FK, zirveye bir adım daha yaklaştı. Kritik galibiyetin ardından Hekimoğlu Trabzon FK'nın teknik direktörü Alper Avcı, değerlendirmelerde bulundu.
 

"İlk yarıyı 32 puanla bitirerek hedefimizi gerçekleştirmek istiyoruz" diyerek sözlerine başlayan Alper Avcı'nın açıklamaları şöyle;

"Öncelikle oyuncularımızı tebrik ediyorum. Başakşehir maçından sonra ortaya koydukları mücadeleden sonra kutluyorum. Ligin ilk yarısının son maçına çıkacağız. Bu dönemler kafaların yoğun ve yorgun olduğu dönemdir. Motivasyon kayıpları olabilir. Oyuncularımızın koyduğumuz hedefle ilgili iştahları bizi son derece memnun ediyor.
 

Pendikspor müsabakasının sonrasından itibaren yolculuk boyunca oyuncularımız evimizde oynayacağımı Akademi maçını konuşmaya başlaması çok güzel. Sahiplenme ve isteme duygusu ön planda.. Küme hattında olması bizi yanılmasın, rehavete itmesin. Kadrosunda son derece tecrübeli oyuncular var. Bir hafta önce Sancaktepe’yi yendi. Kolay maç değil. Resmin büyüğüne baktığımızda haftanın karısı biziz. Üst taraftaki 5 takım bu rekabeti, mücadeleyi lig sonuna kadar sürdürecek gibi. Kendi sahamızdaki maçları iyi değerlendirirsek önemli yaraları sararız. Ligin ilk yarısını 32 puanla bitirmek istiyoruz."