Bayram öncesinde Trabzon milletvekili Salih Cora’nın da ziyaret ettiği Kaşüstü Yerleşkesini bugün Hekimoğlu Futbol Kulübü Başkanı İş Adamı Celil Hekimoğlu ve kulübün Başkan Yardımcısı İş Adamı Alper Bektaş ziyaret etti.

Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı  Ömer Yıldız misafirlerine üniversitenin yeni yerleşkesini gezdirdi. Yıldız “ Avrasya Üniversitesi olarak her geçen gün büyümeye devam ediyoruz. Üniversitemiz Pelitli, Yomra, Yalıncak ve Çimenli yerleşkelerinin ardından şimdide Kaşüstü Yerleşkesi ile beşinci yerleşkesini hizmete açmaya hazırlanıyor. Bu yerleşkemizde öğrencilerimiz için derslikler, amfiler, laboratuvarların yanı sıra yarı olimpik yüzme havuzundan, çok amaçlı kapalı spor salonuna, basketbol sahasından, sauna ve pilates salonuna kadar her şey  düşünülmüş ve tamamlanmıştır. Şimdiden öğrencilerimiz için hayırlı olsun. Üniversitemiz sadece ülkemizde değil tüm dünya üniversiteleri arasında hem alt yapısı hem eğitim kalitesi olarak yarışır duruma getirmek için çaba sarf etmeye devam edeceğiz’’ dedi.

thumbnail-img-0438.jpg

Hekimoğlu Futbol Kulübü Başkanı Celil Hekimoğlu ise hayranlığını gizlemedi. Başkan Hekimoğlu “ Sayın başkan her yaptığı işte en iyisini yapar, burada da onu görüyoruz. Tüm detayları düşünülmüş, kaliteden taviz verilmeden inanılmaz bir yerleşke ortaya çıkmış. Avrasya Üniversitesi’ne yeni yerleşkesi hayırlı olsun. Burada şunu söylemeden geçemeyeceğim bölgemizde ihtiyaç duyulan Hukuk Fakültesi, Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği ve Eğitim fakültesi buraya yakışır. İnşallah bu fakülteler açılırsa daha da mutlu olacağız. Karadeniz bölgesinin tek vakıf üniversitesi olan Avrasya Üniversitemizi hayranlıkla izlemeye devam ediyoruz’’ dedi.

whatsapp-image-2020-05-28-at-15-56-59.jpegthumbnail-95144213-10158160234706445-4183871438538670080-o.jpg