61TrabzonHaber- 

Trabzonspor'un yaşayan efsanelerinden Hami Mandıralı, Fatih Terim'e dost meclisinde övgüler yağdırdı.

Mandıralı, bir süreliğine geldiği Trabzon'da çocukluğunun geçtiği Faroz mahallesinde yakın arkadaşlarıyla bir dizi sohbette bulundu.

Konu futboldan açılınca Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'e arkadaşları tarafından yöneltilen eleştirileri kabul etmeyen Mandıralı; "Rakip olmak başka bir şey ama insanlar hakkında yorum yapmak başka bir şey. Fatih Terim yaklaşık 40 yıldır tanıdığım müthiş bir insandır. Onun saha kenarındaki agresif görüntüsüne bakarak hakkında yorum yapılmamalıdır. Gerçekten dürüst, gerçekten kaliteli ve lider özelliklere sahip bir insandır.

Futbolcu ve antrenörlük yaşantım boyunca tanıdığım Fatih Terim, birçok Trabzonlu teknik adamdan daha çok Trabzonlulara değer verir. Fatih Terim, kendisinden en küçük yardım talep eden Trabzonlu teknik adam ya da futbolculara daima sahip çıkmıştır. Trabzonlu bazı teknik adamlarımızın bizler için yapmadığı işleri Fatih Terim seve seve yapmıştır. Ben onunla milli takımda da aynı çatı altında görev yapmıştım. Bana ve Trabzonspor forması giymiş olan arkadaşlarıma yaptığı katkıları, sağladığı kolaylıkları en iyi ben bilirim. Onun için insanları dış görünüşlerine göre değerlendirmemek gerek." dedi.