61trabzonhaber- 

       Yaz transfer sezonunda Trabzonspor'a imza atmasına kesin gözle bakılan Halil İbrahim Dervişoğlu, kulübü Rotterdam'ın abartılı istekleri sonucunda Hollanda ekibinde kalmıştı.

 

       Dervişoğlu'nu Trabzonspor'a göndermemek için elinden geleni ardına koymayan Rotterdam, 19 yaşındaki yıldız futbolcunun; takımdan bedava ayrılmaması için ilginç bir anlaşma yaptı.

 

       Dervişoğlu'nun sözleşmesinin biteceği tarihten hemen önce İngiltere ekibi Brentford ile satış mukavelesi yapan Rotterdam, gurbetçi oyuncuyu; sözleşmesi bitene kadar oynatacak sonra da yaklaşık 3 milyon euro bonservis bedeli ile satmış olacak.

 

       Söz konusu gelişmelerden sonra konuşan Dervişoğlu, ne olursa olsun Trabzonspor'a geleceğini ve bir gün Bordo-Mavili formayı sırtına geçireceğini söyledi.

 

       Dervişoğlu, açıklamasında; "Ben ve ailem, Trabzon'a transferim olsun diye çok uğraştık. Bu uğraşımızı, Trabzonspor da takdir etti. Burada istenilmeyen şeyler oldu. Sözleşmemdeki maddeler gereği de hukuki anlamda elimiz kolumuz bağlandı. Sadece futbola odaklanarak kendimi en üst düzeye getireceğim. Bordo-Mavili formayı giymek için daha çok çaba harcayacağım." ifadelerini kullandı.