Kayseri Süper Amatör Küme’de yarıda kalan Kayseri Sağlıkspor ile Trend Gayrimenkulspor maçında kırmızı kart gören ve ardından hakeme tekme atan Seyfettin Yesügey, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
 

      Yesügey, açıklamasında; "12 yıllık futbol hayatımda bir kez olsun şimdiye kadar kırmızı kart görmedim. Gelelim asıl meseleye... Maçta yerde tedavi gören bir oyuncu vardı bende topu elime aldım öncesinde gol kaçırmıştım ve geride olmanın psikolojisiyle topa karşı kendi kendime mırıldanarak ortaya doğru gidiyordum. Yan hakem karşı hiç bir kötü kelime bile etmeden topu istediğinde hakemin eline atmıştım ve ardından mırıldanışımı üstüne alındı ve orta hakemi yanına çağırdı daha sonra orta hakemi olayı anlamadan dinlemeden bana kırmızı kartı çıkardı.


     Bir futbolcuyu oyundan atmak bu kadar kolay mı? Neye dayanarak atıyorsun? Daha sonrasın da hakeme karşı ağzımdan tek bir kötü kelime dahi çıkmadan o anın verdiği stresle 2 kere ittim ve kenarda arkadaşlarım beni sakinleştirmek için çektiler." ifadelerini kullandı.