61TrabzonHaber-

Süper Lig'de gelecek sezonun hazırlıklarına başlayan Trabzonspor'da transfer hareketliliği yaşanıyor. Bordo-Mavili ekibin, Halil Akbunar, Onur Bulut ve Sassuolo forması giyen Kaan Ayhan için temaslar kurduğu ileri sürüldü. 

Yabancı kontenjanı nedeniyle yerli isimler üzerinde duran Trabzonspor, Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın verdiği liste üzerinden transfer politikasını çiziyor. Avcı, Avrupa'yı da hesaba katarak derinliği olan bir kadro kurmak istiyor. 

Hakan Güleç; Halil Akbunar, Onur Bulut ve Kaan Ayhan hamlelerini yorumladı!

Yayıncı kuruluş yorumcusu Hakan Güleç, Trabzonspor'a yazılan Halil Akbunar, Onur Bulut ve Kaan Ayhan'ı yorumladı. Güleç, Kaan Ayhan ve Onur Bulut hamlelerini mantıklı bulduğunu fakat Halil Akbunar'ın bu sezon vasat bir performans sergilediğini söyledi. Güleç, "Kaan Ayhan ve Onur Bulut olursa... Onur müthiş hücumcu bir sağ bek Trabzonspor'un hali hazırdaki oyun planına da uyum sağlayacağını düşünüyorum. Yerli olması da bir avantaj." dedi.

Hakan Güleç'in ifadeleri şu şekilde:

"Halil Akbunar'ı bilemem de Onur Bulut... Bir altın 11 yapsak sağ beke koyacağım oyuncu Onur Bulut olur. Sosyal medyada böyle şeyler yapmak çok sakıncalı. Valla Kaan Ayhan da Onur da... Halil, bir rotasyon oyuncusu olarak kullanılabilir. İki sezon önceki Halil ile şimdiki Halil arasında fark var. Milli takım seviyesine kadar çıkmış bir oyuncuydu. Bu sezonki Halil vasat bir performans sergiledi. Kaan Ayhan ve Onur Bulut olursa... Onur müthiş hücumcu bir sağ bek Trabzonspor'un hali hazırdaki oyun planına da uyum sağlayacağını düşünüyorum. Yerli olması da bir avantaj."

Halil Akbunar, Kaan Ayhan, Onur Bulut

Kaan, Onur ve Halil'de son durum ne?

Sabah'a göre; stoperde öncelikli hedefini belirleyen Abdullah Avcı, Serie A ekibi Sassuolo'da forma giyen Kaan Ayhan'ı takımında görmek istiyor. Sağ bekte ise Onur Bulut ön plana çıkıyor. Hücumda yerli kanat olarak Halil Akbunar'ım ismi geçiyor. 28 yaşındaki Halil için teknik direktör Abdullah Avcı'nın ısrarcı olduğu öğrenildi.