
Göztepe, Rodallega ve Olcay için görüşmelere başladı!
A+A-
İzmir ekibi Göztepe’nin Rodallega ve Olcay Şahan’ı transfer edebilmek için iki futbolcunun da menajeri ile görüşmelere başladığı öğrenildi.
Geçen sezon Rodallega’yı çok isteyen ancak transferini gerçekleştiremeyen İzmir ekibinin, bonservis sorunu olmayan Kolombiyalı futbolcu için harekete geçip menajeriyle görüşmelere başladığı, Trabzonspor’dan ayrılan diğer oyuncu Olcay Şahan’ın da ağabeyi ve menajeri Osman Şahan ile temas kurduğu ileri sürülüyor.
İzmir’de Göztepe kulübüne yakın kaynakların iddiasına göre Sarı Kırmızılı takım, Rodallega transferinde özellikle çok kararlı.
Rodallega’nın Trabzonspor’da oynarken de eşi ve çocuklarının okul nedeni ile İzmir’de ikamet etmiş olmasının, bu transferi kolaylaştıracağı iddia ediliyor.

