Başkan Genç, 2002’den beri Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bütün mitinglerinin ve programlarının Trabzon’da rekor denilecek düzeyde çok yoğun katılımla gerçekleştirildiğini belirtti.

“TÜRKİYE YÜZYILI İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ”

Trabzonlular olarak bütün dünyada mazlumların ve masumların umudu haline gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı bir kez daha Trabzon’da ağırlamaktan büyük bir sevinç ve mutluluk duyduklarını ifade etti. 14 Mayıs Seçimleri öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Trabzon’dan güç ve moral bularak ayrıldığını ifade eden Genç, “Trabzon bir kez daha farkını göstermiş ve bütün dünyaya çok güçlü bir mesaj vermiştir. Her fırsatta Trabzon’a ve bölgemize muhabbetini ve alâkasını ifade eden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı bir kez daha bağrımıza bastık. Her daim milletimizin sevgisi, ilgisi ve teveccühüyle karşılaşan Cumhurbaşkanımız 14 Mayıs seçimleri öncesinde Trabzon’dan güç ve moral bularak ayrıldı. AK Parti iktidarıyla birlikte 20 yıldır gecesini gündüzüne katarak Türk milleti ve İslâm ümmeti için hem yurtiçinde hem de yurtdışında olağanüstü bir çaba gösteren Cumhurbaşkanımıza karşı görev ve sorumluluğumuzu lâyıkıyla yerine getirebilmek için Meydan Parkı’nın hınca hınç dolduran bütün hemşerilerimize teşekkür etmeyi borç bilirim.” dedi.

thumbnail_Miting (1)

“KİMSENİN EN UFAK BİR ŞÜPHESİ OLMASIN”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Türkiye Yüzyılı vizyonunu gerçekleştirmek için canla, başla çalışacaklarına vurgu yapan Genç, “Şehrimize yaptığı bütün ziyaretlerde Cumhurbaşkanımızı bugüne kadar hiçbir zaman yalnız bırakmadık, bundan sonra da asla yalnız bırakmayacağız. Ve Cumhurbaşkanımızın ülkemiz için hedef olarak belirlediği Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda canımızı dişimize takarak büyük bir mücadele ortaya koyacağız. Bundan kimsenin en ufak bir şüphesi olmasın. Sayın Cumhurbaşkanımızın Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşması için Türk milleti de elinden gelen gayreti ve çabayı ortaya koyacaktır. Bu vesilelerle bölgemize sayısız yatırım ve projelerin kazandırılmasını sağlayan Sayın Cumhurbaşkanımızın mitingine yoğun bir katılım gösteren bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, saygılarımı ve sevgilerimi iletiyorum.” ifadelerine yer verdi.

thumbnail_Miting (4)

thumbnail_Miting (2)