Ortahisar'a semt sahalarının yapılmasıyla ilgili Selim Baydaş ile istişarelerde bulunan Başkan Genç, "Spor kenti Ortahisar'a her türlü spor faaliyetlerinin icra edilebileceği tesislerin yapılmasını önemsiyoruz. Bu konuda istidadı olan, becerisi olan gençlerimizi, çocuklarımızı spora kazandırmak istiyoruz." dedi. 

 

     HER TÜRLÜ SPOR FAALİYETİNE DESTEK VERDİK
 

          Ortahisar Belediyesi'nin amatör spor kulüpleri, jimnasiad, oryantiring şampiyonası gibi her türlü spor faaliyetine destek verdiğini kaydeden Başkan Genç, "Bu amaçla belediyemiz  tarafından birçok spor tesisini ile semt sahasını hayata geçirdik. Boztepe ve Çukurçayır mahallelerimizde futbol sahalarını hizmete açtık. Bunların dışında çocuklarımızın için çeşitli spor aletleriyle donattığımız parklarımızı hayata geçirdik. Bakan yardımcımızla Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından belediyemize devri gerçekleştirilen Mehmet Akif Kapalı Yüzme Havuzu konusunda da bakan yardımcımızın çok katkıları oldu. Kendisinden mahallelerimizde hayata geçireceğimiz semt sahaları için de destek istiyoruz. Ve bugüne kadar vermiş olduğu katkılardan dolayı da bakan yardımcımıza bir kez daha teşekkürlerimizi iletiyoruz. Çocuklarımızın spor faaliyetleriyle haşır neşir olarak sağlıklı bir şekilde yetişmesini önemsiyoruz. Bu şekilde hem sosyalleşmeleri sağlanacak hem de spor ahlakını öğrenecekler." diye konuştu. 

 

            Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş da bugüne kadar yerel yönetimlere spor tesisleriyle ilgili destek verdiklerini bundan sonra da vermeye devam edeceklerini dile getirdi. Başkan Genç'e ziyaretinde AK Parti milletvekili Salih Cora ile Ortahisar meclis üyesi Ufuk Hoş da eşlik etti.