Başkan Genç; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bakanlıklar vasıtasıyla Ortahisar Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ekopark, Pazarkapı Yaşam Alanı, Trabzon Akvaryum, Dijital Gençlik Kütüphanesi, Trabzon Basın Tarihi Müzesi, Tarih Müzesi, Sağlıkçılar Parkı, Hasanpaşa Hamamı, Ortahisar Belediyesi Spor Kompleksi, En Mutlu Köy Projesi, Boztepe Seyir Terası ve Yürüyüş Yolu gibi birçok projeye destek verdiğini ifade etti.

“DÜNYAYA VERİLECEK ÖNEMLİ BİR MESAJ OLACAK”

Bölgesel güç olan Türkiye’nin kazanımlarının devam etmesi için 14 Mayıs Seçimleri’nin çok önemli olduğunu belirten Başkan Genç, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a 14 Mayıs Seçimleri öncesinde güç ve moral vermek için bütün Trabzonluları 3 Mayıs Çarşamba günü düzenlenecek olan mitinge katılmaya davet ediyorum. Cumhurbaşkanımızın Trabzon’a ve bölgemize olan ilgisi ve muhabbeti başkadır. Yirmi yılda Trabzon’a, bölgemize ve bütün ülkemize kazandırılan devasa hizmetler bu ilgi ve muhabbetin bir sonucudur. Şu anda hali hazırda devam eden Kanuni Bulvarı, Şehir Hastanesi ile yapılacak olan Yeni Havalimanı, Güney Çevre Yolu, Samsun-Sarp Tren Yolu Trabzon’u bölgenin cazibe noktası haline getirecek ve Trabzon gerçek anlamda kabuğunu kıracaktır. Unutmayalım ki, AK Parti iktidarda bulunduğu 20 yılda sadece hizmet ve proje üretti.  Kentsel dönüşümden sağlık, ulaşım, tarım, savunma sanayii ve eğitim yatırımlarına kadar Türkiye’miz dünyanın sayılı ülkeleri arasına girdi. Bölgesel güç olan Türkiye; bugün Libya, Ukrayna, Suriye, Afganistan, Irak ve Doğu Akdeniz’de dünya siyasetine yön veren bir ülke haline gelmiştir. Bölgesel ve ulusal bu kazanımların devam etmesi için 14 Mayıs seçimleri aynı zamanda bütün dünyaya verilecek önemli bir mesaj olacaktır.” ifadelerine yer verdi.

“MAKUS TALİHİMİZİ DEĞİŞTİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

AK Parti’nin milletin teveccühü sayesinde her seçimden güçlenerek çıktığını ifade eden Genç, “14 Mayıs seçimleri diğer seçimlerden çok farklıdır. İnşallah sizlerin de desteğiyle ve güçlü iradesiyle 20 yıldır her seçimde olduğu gibi bu seçimlerden de galip çıkarak Türkiye’mizin makus talihini değiştirmeye devam edeceğiz. Türkiye’nin 2002’den her alanda yakaladığı ekonomik kalkınma hamlesinin devamı için sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Milletin öz evlatlarının kurduğu AK Parti’yi hiçbir zaman boynu bükük bırakmadınız... Sizlerin teveccühü ve iradesiyle her seçimden daha da güçlenerek çıktık." cümlelerine yer verdi.

“CUMHURBAŞKANIMIZA MİNNET BORCUMUZU ÖDEYELİM”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bütün Türkiye’yi olduğu gibi Trabzon’u hizmet ve projeye boğduğunu dile getiren Başkan Genç, "14 Mayıs Çarşamba günü Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Meydan Parkı’nda seçim mitingi yapacaktır. Trabzon’a pek çok hizmeti kazandıran, Trabzon sevdalısı cumhurbaşkanımızı hep birlikte dinleyelim. Karadeniz sevdalısı Cumhurbaşkanımızı Trabzon’dan büyük bir moral desteğiyle gönderelim. Trabzon’dan Cumhurbaşkanımıza verilecek güçlü destek, Türkiye sathında da çok önemli bir yankı uyandıracaktır. Bunun bilinciyle bütün Türkiye’yi olduğu gibi Trabzon’umuzu da hizmete ve projeye boğan Cumhurbaşkanımıza minnet borcumuzu ödeyelim. 90 yılda yapılamayan hizmetler 20 yıl gibi kısa bir sürede hayata geçirildi. 20 yıldır gecesini gündüzüne katarak millete hizmet yolunda olağanüstü gayret gösteren Cumhurbaşkanımızı en güzel şekilde karşılamak ve Meydan Parkı’nı hınca hınç doldurmak için bütün vatandaşlarımızı miting alanına davet ediyorum. Ve şimdiden mitingimize katılacak bütün hemşehrilerimize ve vatandaşlarımıza teşekkürlerimi iletiyorum." açıklamalarında bulundu.