Futbol yorumcusu Erman Özgür, Trabzonspor’un Ümraniyespor’a 2-1 mağlup olduğu maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Özgür şunları söyledi;

Trabzonspor sezonun en ofansif 11'lerinden biri ile başladı Ümraniyespor maçına. Özellikle Abdülkadir Ömür'ün rakip takımın dengesini bozan oyununa rağmen, yaptığı iyi işlerin finalini yapamadığı 3-4 pozisyon ve direklere takılışı, ilk yarının golsüz bitmesindeki en önemli ayrıntı oldu.

Çabuk oyuncuları ile Trabzonspor'u geri koşturma planı pek işlemese de çift santrforlu Bordo-Mavililer'e karşı ilk yarı gol yemeyen Ümraniyespor'un planı bir ölçüde tutmuş oldu.

Maçın ilk yarısında protesto yiyen Umut Bozok'un yerine, Yusuf Yazıcı karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna dahil oldu.

Ancak bu hamleye rağmen golü bulan Ümraniyespor oldu... Sekidika bir dönen top zafiyetini iyi değerlendirerek, golü yaptı.

Trabzonspor'da en önemli ayrıntı Naci Ünüvar ile başlayan, Yusuf Yazıcı ve Bardi ile devam eden hamlelerin, takımın kalitesini düşürmesi oldu.

Umut Nayir kornerden 65. dakikada golü yaparak oyun olarak da kötüye giden Trabzonspor'a bir ceza daha kesti.

Sonrası ise kaos futbolu ve telaş getirdi. Bu kaos futbolundan Yusuf Yazıcı ile gelen gol, hiçbir şeye yetmedi.

Trabzonspor hedeflerini, iç sahada kaybetmeme serisini, Trezequet'yi ve başkanını kaybettiği berbat bir haftayı, Ümraniyespor yenilgisi ile kapatarak, yaşadığı hayal kırıklığını da tavan yaptırdı.