Şenol Güneş için flaş bir iddia ortaya atıldı.

Beşiktaş'ın Konferans Ligi'nde dramatik Lugano yenilgisinin ardından Şenol Güneş'le karşılıklı olarak anlaşarak yollarını ayırmıştı.

Abdullah Avcı; “O hareketi yaparsan olmaz” Abdullah Avcı; “O hareketi yaparsan olmaz”

Görevinden ayrılan deneyimli teknik adam siyah-beyazlı camiaya veda mesajı yayımlamış "Bu zor dönemde ayrılmak zorunda kaldığım için çok üzgünüm. Bir değişiklik olmalıydı, yeniden yeni bir heyecanla yola devam edilmeli. Bütün kulvarlarda hala başaracak; güç, umut ve güven var. Bir aile olan Beşiktaş tekrar başarılı olacaktır. Ortalığı toz dumana katıp, kaos çıkarmak, kargaşa yaratmak Beşiktaş'a yarar sağlamaz" açıklamasını yapmıştı.

GÜNEY KORE MİLLİ TAKIMI'NI İSTİYOR 

Yaklaşık 4.5 aydır boşta olan 71 yaşındaki teknik adamın teknik direktörlük yapmak istediği takım ortaya çıktı. Şenol Güneş'in kurmaylarının Güney Kore'nin devlet televizyonu KBS ile iletişime geçip milli takımda görev almak istediğini ilettiği ifade edildi.

ŞEREF ÇİÇEK: 'GÜNEŞ, KORECE ÖĞRENMEYE BAŞLADI' 

KBS'nin haberine göre; Güney Kore Futbol Federasyonu'nun teknik direktörlük koltuğu için teklif götürmesi halinde Şenol Güneş'in bunu kabul edeceği vurgulandı. Güneş'in yardımcısı Şeref Çiçek'in, Güneş'in Korece öğrenmeye başladığını da söylediği ifade edildi. Ancak Alman futbol adamı Jürgen Klinsmann'la yolları ayıran Uzak Doğu ülkesinin yerli teknik adam arayışı içinde olduğu duyuruldu.