Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da forma giyen Sefa Yılmaz, flaş transfer itirafında bulundu. 32 yaşındaki sağ kanat oyuncusu, Kayserispor'da oynadığı dönemde Beşiktaş ile anlaştığını fakat daha iyi teklifle gelen Trabzonspor’a attığını söyledi.

"Tedavim İstanbul’da oluyordu ve o sırada Beşiktaş’la görüşmüştük"
Sefa Yılmaz, "O dönem Kayserispor’la çok iyi bir sezon geçirmiştik. Bireysel olarak da çok iyi bir performans sergilediğimi düşünüyorum. 3 sene oynadım ve milli takıma seçildim. Milli takıma seçildiğim son sene maalesef ayağım kırılmıştı. Tedavim İstanbul’da oluyordu ve o sırada Beşiktaş’la görüşmüştük" ifadelerini kullandı.

"Beşiktaş ile aramızda bir anlaşma vardı"

Sefa Yılmaz, "Beşiktaş beni çok istiyordu. Kendi aramızda bir anlaşma vardı. Lig bitince ayrılacağımı Süleyman Hurma'ya söylemiştim. Kendimi devamlı geliştirmek istediğim için böyle bir teklifi değerlendirmek istedim" açıklamasını yaptı."

Daha sonra Trabzonspor, kulübe iyi bir teklifle geldi"

Sözlerine devam eden Yılmaz, "Daha sonra Trabzonspor, kulübe iyi bir teklifle geldi. Ben de tabii ki her zaman kulübümü göz önünde bulundururum. Sonuçta beni Türkiye’ye getiren Süleyman Hurma'dır. Bizim için bu şekilde daha iyi olacağını söylemişti. Aslında Beşiktaş’a gidecektim ama son anda Trabzonspor oldu" dedi.