Sabah gazetesinde yer alan habere göre Trabzonspor'da kongre sesleri yükselmeye başladı. Bordo-mavili yönetimin önceki gün yaptığı toplantıda bu konunun da gündeme geldiği ve bir grup yöneticinin başkan Ahmet Ağaoğlu'na, "Kongreye gidelim" dediği kaydedildi. Trabzon'da olanların tesislerden, Başkan Ağaoğlu ve Asbaşkan Ertuğrul Doğan dahil olmak üzere şehirde olmayanların telekonferans ile katıldığı toplantıda önemli konular gündeme geldi:

Zirvenin en önemli gündem maddelerinden bir tanesi mart ayı içerisinde ödenmesi gereken 250 milyon TL'lik rakam oldu. Bu rakamın nasıl temin edileceği tartışıldı.

Yöneticiler toplantıda söz alarak fikirlerini beyan etti. Takımın performansı, ödemeler için farklı görüşler ortaya atıldı. Bir kısım yönetici de lig bitince seçim istedi. (Normalde seçim 2024 yılında)

Toplantının en önemli konularından bir tanesi ise bu sezon transfer edilen oyunculardan istenilen verimin alınamayışı oldu. Bazı futbolcular gözden çıkarıldı.

Takımın önce Şampiyonlar Ligi, arkasından Avrupa Ligi ve son olarak da Konferans Ligi'nden elenmesi büyük maddi kayba neden oldu. Rakam 20 milyon Euro!