Beşiktaş'ın Gaziantep FK deplasmanında 2 puan kaybetmesi, yönetimi harekete geçirdi. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Kevin N'Koudou'nun performansından memnun kalınmadı. Beşiktaş yönetimi sol kanat transferini planlamada öne aldı. Siyah-beyazlılar, tecrübeli isme sezonun ikinci bölümünde verilecek 800 bin euro'yu yeni transferin maaş bütçesinde kullanmayı planlıyor.

Beşiktaş'ın yeni sol kanat hedefi ise tanıdık bir isim... Fotomaç'ta yer alan habere göre; geçen sezon Trabzonspor formasıyla çıktığı 30 lig maçında 13 gol ve 10 asistlik performans ortaya koyan Wakaeme, bordo-mavililerin elde ettiği şampiyonluğun en önemli mimarı olan Anthony Nwakaeme radarda bulunuyor. Sezon bitiminde Trabzonspor'un yeni kontrat teklifini kabul etmeyen 33 yaşındaki Nijeryalı, Beşiktaş ile transfer görüşmesi yapmış Ismael'den veto yemişti.

Nwakaeme, son güne kadar haber beklediği Beşiktaş'tan olumsuz yanıt alınca Arabistan Kulübü Al-Fayha'nın yolunu tutmuştu. Beşiktaş ile ilk yapılan temasta 2.2 milyon euro'dan 3 senelik kontrat istedi. Finalde 1.5 milyon Euro ve 1+1 yıllık sözleşmeyi de kabul etmesine rağmen geri çevrilen Nwakaeme'ye; aynı teklifin sunulması bekleniyor.

Teknik direktörlük koltuğuna Şenol Güneş'in gelmesi sonrasında şampiyon hocanın, deneyimli futbolcunun transferine onay verdiği kaydedildi.