Gölcükspor’da oynarken teknik direktörlüğünü yapan Tecrübeli teknik adam Sadi Tekelioğlu oyuncu ile ilgili verdiği bir röportajda ilginç ifadeler kullandı!

Tekelioğlu İsmail Yüksek hakkında yaptığı açıklamada:

 ‘’2 sene önce bunu söylediğim zaman, "Abartıyor" diyorlardı. 99 jenerasyonunun, 2., 3. Lig'in en iyi oyuncusu olduğunu söylemiştim. O fizikte bir insanın teknik ve çabuk olması, iyi ayağını kullanması harika. Bana sorsalar, sıkıntıya düşseler, "Hocam kalecimiz atıldı" deseler, İsmail'i oynatırım. Allah her insana böyle yetenek vermiyor. Boyu 180 üstü. Dişine göre bir rakip bulsun, onunla baş edemezler. Eskiden İsmail Yüksek'ti, şimdi "İsmail çok Yüksek" oldu.’’ İfadelerini kullanırken.

‘’İsmail'in adını 2., 3. idmanda Trabzonspor'a verdim. Transferin kısa süre içinde bitmesini istedim. Süreç ağır ilerledi. 10, 20 gün geçti, biz haber bekliyorduk.’’ Diyerek oyuncuyu Trabzonspor’a önerdiğini ama transferin gerçekleşmediğini açıkladı!

O dönem Trabzonspor’un da ilgilendiği oyuncu ile ilgili Emre Belözoğlu araya girerek transferi Fenerbahçe lehine sonuçlandırmıştı!