Spor Toto Süper Lig’de 30. Hafta maçı Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında bu akşam oynanacak. Karşılaşma her iki takım açısından büyük önem taşırken, aynı zamanda iki kulübün büyük rekabeti dolayısıyla çekişmeli geçecek. Tüm futbolseverlerin gözü bu maça kilitlenmişken, nasıl bir sonuç çıkacağı ve sahadan kimin mutlu ayrılacağı şimdiden merak ediliyor.
Mücadele saat 19.00’da Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Ülker Stadyumu’nda başlayacak. Karşılaşmanın hakemi, Cüneyt Çakır olurken, yardımcılıklarını ise Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Dev maçın dördüncü hakemi ise Abdülkadir Bitigen.
Bilindiği gibi mücadelenin hakemi açıklandığında Trabzonspor camiası Cüneyt Çakır ismine, geçmişte yaşanan olaylar nedeniyle büyük tepki göstermişti.
Dev maç öncesi her iki takımın da ilk 11 kadroları açıklandı. Buna göre teknik adamların sahaya süreceği 11’ler şöyle şekillendi:
FENERBAHÇE: Harun, Isla, Skrtel, Sadık, Hasan Ali, Mehmet Topal, Jailson, Dirar, Zajc, Ayew, Soldado.
TRABZONSPOR: Uğurcan, Pereira, Hosseini, Hüseyin, Novak, Sosa, Abdülkadir Parmak, Abdülkadir Ömür, Yusuf, Nwakaeme, Rodallega.