İstanbulspor teknik direktörü Fatih Tekke Başakşehir maçının ardından Trabzonspor'dan teklif alıp almadığına dair açıklamalarda bulunarak soruları yanıtladı.

Tekke şunları söyledi:

“Trabzonspor'dan şu ana kadar herhangi bir teklif almadım. Tek konsantrasyonum İstanbulspor'un ligde kalmasını sağlamak. Biraz önce başkanla yüksek şiddetli ağabey-kardeş tartışması yaşadım. Bizi kovmazsa sonuna kadar devam edeceğiz. Oyuncuları ve kulübü seviyorum. Yaptığımız işin değerini futbola bakış açısı düzeldiğinde görebiliriz. Süper Lig'deyseniz, tabela alıyorsanız yorumlar çok daha olumlu oluyor. Hangi yemeği hangi ürünlerle yaptığınızın bir önemi olmuyor, bu konuşulmuyor ve değerli görülmüyor. Bunun yakın zamanda değişeceğini düşünüyorum. Bizim gibi bakmaya çalışan antrenörler var."

Fatih Tekke, Trabzonspor'un iyi antrenörle ilgili doğru kararı vermesi gerektiğini aktararak, "İyi bir antrenörün nasıl olduğuyla ilgili yöneticilerin doğru karar vermesi lazım. Sosyal medya üzerinden veya başka şeylerin etkili olduğu yöntemlerle kararlar verilmemeli. Camialar ve kulüpler zarara uğratılmamalı. Hepimiz ve herkes için en hayırlısı neyse o olsun." ifadelerini kullandı.