Bloomberg HT'de yayınlanan Spor Saati programına katılan Gazeteci-Yazar Fatih Altaylı, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'na çok ağır suçlamalar yöneltti.

Fatih Altaylı; "Ahmet Ağaoğlu, futbolumuzdaki klinik vakalardan biri. Golf Federasyonu başkanlığı dahil elinden alınmalı. Sahaya atlayıp rakip takım görevlisini kovalayan bir adam. Normal geçen bir Türkiye Kupası finalinde bile sokaktan geçen adamın yapmayacağı el hareketini yapabiliyor. Spora yakışmayan bir adam. Golf Federasyonu zamanındaki çirkinlikleri de unutulmadı. Bu adamı Trabzonspor'a dayadılar. Kent buna yaptığı hatalara ve çirkinliklere rağmen destek verdi. Ama bu beceremedi. Siyasetin desteğine rağmen takımı şampiyon yapamadı. Bu becerememenin altında ezildiği için saldırmadığı yer kalmıyor. Sen akıllı bir başkan değilsin. 

Sosa'nın Fenerbahçe'ye gitmesi konusu var, o da şöyle; Sosa'nın menajerinin parasını Trabzonspor ödemiyor. Menajer, ödeme için kulübe gidince Ahmet Ağaoğlu, menajeri tehdit ediyor. Menajeri de yönetimin bu tavrı nedeniyle alıyor Sosa'yı daha düşük maaşla İstanbul'a Fenerbahçe'ye getiriyor. Bu durum oradaki yönetim acziyetini de gösteriyor." dedi.