Aspor’da yayınlanan Takım Oyunu programında Fenerbahçe’nin açıklamalarını yorumlayan Erman Toroğlu, sert tepki gösterdi.

Erman Toroğlu’nun açıklamaları şöyle:

“Burada olay Gevrek’te… Gevrek ikili oynamış. Bir şey merak ediyorum. Şu anda hala artçı depremler devam ediyor. Fenerbahçe yönetim kurulu ve Ali Koç, maç başladı, 15 bin kişi öldü. Kına yakar mısınız? Değer mi bu yaptıklarınıza?

Trabzon diyor ki “Kardeşim ben öbür tarafa sordum, federasyona sordum, öbür tarafta iptal edin demiş. Tek taraflı yapmamışlar. Bu nasıl bir olay. Bu kadar insan sağlığından önemli mi?

İnsan sağlığından daha önemliyse Fenerbahçe şampiyonluğu kupayı versinler. Herkes dışarıda yatıyor, ayıptır ya! Al kupayı git, yazıklar olsun.

38 kişi ölmüş. İnsanların çoğu oraya gitmeye korkuyor, herkes dışarda yatıyor. Bunlar zengin çocuğu... Bunlar başka yerde yatıyor. Oraları görmemişler. Ben oralarda hep gezdim. Ayıptır ve terbiyesizliktir.

Trabzon’a sorulmuş, öbür tarafa sorulmuş. Gevrek çıktı bugün beyanat verdi. Allah Allah… Bütün herkes siyah bantlarla çıkıyor. Malatya’ya, Elazığ’a geçmiş olsun.

Demek ki Malatya başkanı da sallamıyor seyircisini... Fenerle beraber seyircim ölsün diyor. Gevrek de, gevrek gevrek konuşuyor.”